CALVIN KLEINS NYE DUFT: #THE2OFUS

COLOUR BLOCK SKIRT

IMG_1347 IMG_1375 IMG_1351 IMG_1307 IMG_1385

Dette indlæg er sponsoreret af Asos.com og indeholder affiliate links
Nederdel, udsolgt HER – lignende HER // Trøje, HER  -med korte ærmer HER // Sko, HER

Det kan godt være at det ikke officielt er forår her i Norden endnu, men det skal ikke forhindre mig i at klæde mig, som hvis det var. Denne nederdel har jeg haft liggende i skabet i en lille måneds tid lige siden jeg forelskede mig i den og klikkede dem hjem med det samme. Den går desværre bare ikke med sorte-tights under, derfor har jeg i dagens anledning (selvom det er en mode-dødssynd) taget et par hudfarvede nylonstrømper på.
Uden på dette sæt har jeg haft en sort bomberjakke, så jeg stadig kunne holde varmen selvom outfittet er meget forårs-agtigt.
Iøvrigt har min dag idag stået på et spændende møde, noget som I kommer til at høre meget mere om her på bloggen i den nærmeste fremtid – GLÆD JER!
Nu vil jeg smutte ud af døren, jeg skal nemlig ind og se Flaskepost fra p, den seneste filmatisering af en af Jussi Adler-Olsens bøger. Begge mine forældre elsker krimi-bøger, jeg selv har aldrig rigtig læst det og derfor har jeg heller ikke nogen særlige forventninger til filmen, men jeg har set “Kvinden i buret” og var meget meget godt underholdt. Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares er et fantastisk godt og komisk makkerpar, og det er meget rart midt i de meget alvorlige og uhyggelige krimi-fortællinger.
Måske I får en lille anmeldelse af filmen imorgen – hvis I har lyst til det?

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALVIN KLEINS NYE DUFT: #THE2OFUS