EASTER OUTFIT 0.2

DAGENS GENBRUGSFUND

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Loppeforum i Odense er og bliver et af de absolut fedeste steder jeg har været for at købe genbrugssager. Det er lidt mere pricey at handle derude, men til gengæld har de alt hvad hjertet begærer indenfor møbler, køkkengrej, pynt og små spøjse fund. Jeg kan aldrig styre mig når jeg er derude f0r der er så mange fine ting som passer lige ind i min lejlighed. Idag fandt jeg et par retrogryder (40 kr stykket) og et par gamle kage,kaffe og the dåser. Dåserne kostede også cirka 40 – 50 kroner stykket, hvilket egentligt er i overkanten af hvad jeg har lyst til at betale for gamle metaldåser, men for faen’ de her tre var bare så fine at jeg måtte have dem med hjem! Den gamle skuffe, faldt jeg totalt for – den skal bruges som en slags make-up og parfume organiser og stå og pynte på en hylde i mit garderobesystem. Det lille bambusbord er lidt noget skrammel, men det er alligevel rigtig fint når de lige får en frisk grøn plante og det rigtige hjørne at stå i. Jeg købte også en et tolags ophæng med sorte metalkurve, som skal hænge ude i mit køkken med krydderurter i. I alt kom jeg af med 400 kroner for hele molevitten og det synes jeg faktisk er helt okay! Loppeforum i Odense har åbent alle hverdage fra 10-18 og er HELT sikkert et besøg værd, hvis du lige går og mangler et eller andet du ikke helt ved hvad er ;-)

1 kommentar

  • Malene

    Yas, du er så god! Er selv nyudklækket Odenseaner og elsker også genbrugsfund – så tak for tip!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASTER OUTFIT 0.2