ORIGINS SAMARBEJDE: MIN NYE HUDpLEJERUTINE

DIY – HOUSE OF HOLLAND DENIM DRESS

Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetUntitled #357 Kjole, HER // Blondebånd, HER // Tekstillim, HER // Denim stof, HER

Jeg har været helt vild med den flotte kjole til venstre fra House Of Holland. Desværre er den bare alt alt for dyr, til mit budget (vi snakker 2000 kr) – så jeg besluttede som så ofte før, at jeg ville forsøge mig med at lave en look-alike-DIY. Jeg har bare klippet ærmerne af en gammel zara-kjole og syet en blonde (faktisk en blondebort fra en  hovedpude min oldemor har lavet) og så har jeg trevlet ærmegabene, så de fik et lidt råt look og også syet en trevlet firkant denim oven på blonden. Det tog mig maks 3 timer at sy blusen færdig. Egentligt ville jeg også have syet en denim-nederdel sammen med blusen for af få en kjole magen til House Of Holland versionen, men jeg besluttede mig for at lave det til en A-formet bluse i stedet. Så kan jeg nemlig bare bruge den sammen med en denim nederdel som ovenfor, eller til en anden nederdel, bukser eller shorts her til sommer. Jeg synes stadig at House Of Holland kjolen er en anelse flottere end min, men taget i betragtning af at den ikke har kostet mig en krone, er jeg altså rigtig godt tilfreds. Jeg ville lige dele disse billeder med jer, så I måske kan blive inspirerede til selv at lege lidt med at peppe denim jakker, kjoler, bluser osv. op med eksempelvis blonder. Hvide blonder og blå rå denim er nemlig SÅ smuk en kombination, hvis I spørger mig!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORIGINS SAMARBEJDE: MIN NYE HUDpLEJERUTINE