20% på ALLE ELLOS VARER INDTIL DEN 6. MARTS

ELVITAL – HVILKEN FARVE ER JEG?

 

IMG_1049 IMG_1052
Dette indlæg og produkterne er sponsoreret af Elvital.

Indrømmet: jeg er (som 70% af alle andre danske blondiner) afbleget/farvet. It ain’t real. Eller altså, som barn var jeg fuldkommen hvidhåret, senere hen bare lyseblondt og da jeg for alvor blev teenager var de gyldne lokker kun gyldne om sommeren og resten af tiden ærligttalt mest bare kommunefarvet. Derfor har jeg de sidste mange år hjulpet farven lidt på vej ved at afblege eller få lavet striber. Den slags kræver jo pleje – og det ved i garanteret allerede. Og i sig selv kan det være lidt af en dyr fornøjelse at få farvet lokkerne en gang hver 3 måned, så derfor er det ikke ideelt for mig at skulle bruge shampooer der koster flere hundrede kroner. Elvital har et budgetvenligt alternativ, som faktisk er fokuseret på at beskytte og bevare farven – i netop farvet hår. Deres nye kampagne – Hair Obsession, indeholder faktisk mange forskellige serier som er designet til forskellige typer hår, der findes én som giver mere shine, én som giver mere volumen og én der reparerer skadet hår osv. Men den som jeg vil fokusere på idag, er “the red one” – som hedder Color-Vive og er designet til farvet hår.  Som med mange af Elvitals andre produkter kommer det som en serie med balsam, shampoo og en hårkur. Og selvom dette indlæg er skrevet i samarbejde med Elvital, er det altså ikke første gang at jeg har haft deres produkter stående på badeværelseshylden. Man kan nemlig få fingrene i deres produkter i mange supermarkeder, blandt andet Netto hvor jeg (efter jeg er flyttet hjemmefra) nærmest handler ind dagligt. Shampoo og balsam bruger jeg hver gang jeg vasker hår (som er ca. hver 2 -3 dag) og hårkuren bruger jeg en gang om ugen. Hvis jeg rigtig forkæler mit hår tager jeg kokussmør/olie og smører i spidserne af mit hår, lader det sidde et par timer og så går jeg i bad og derefter giver jeg det også en gang Color-Vive hårkur. Og efter sådan en omgang kan man nææææsten ikke mærke på mine spidser at jeg har bleached-the-sh*t ud af dem de sidste par år. Det er altså et tip jeg vil anbefale alle afblegede, eller bare farvede piger derude!
Iøvrigt, hvis du ikke har farvet hår eller selv hvis du har, men er i tvivl om hvilken af de mange Hair Obsession Elvital har lavet, du skal vælge – har de lavet en sjov lille test som du kan tage HER –  og se hvilken serie (eller hvilken “farve”) der skulle matche dig. Der er nemlig som sagt designet serier til nærmest alle slags hår. Én serie er fokuseret på at give mere volumen og fylde, en anden på at fugte og nære, en tredie skal give håret mere shine, som sagt – altså noget for enhver type hår.

   

1 kommentar

  • Jeg bruger selv elvital og jeg elsker det virkelig
    håber du har en skøn dag

    lifestylexblogger.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

20% på ALLE ELLOS VARER INDTIL DEN 6. MARTS