Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

  1. L

    Jeg var afsted med Cultural Care i 13/14 og havde det bedste og mest oplevelsesrige år. Jeg er ikke enig i overståede, da Cultural Care var der for mig hele vejen igennem – både i Danmark og USA. Det var et år springfyldt med oplevelser, og det var fedt at blive en del af en anden kultur og familie. Jeg har sidenhen været tilbage, og har stadig jævnligt kontakt med familien. Jeg kan kun anbefale at tage afsted ☺️

  2. JR

    Jeg har lige været i USA med cultural Care og jeg afsluttede mit år 6 måneder før tid. Det har været så spild af tid! Du glemmer at nævne at man betaler selv 10.000kr for at kunne komme afsted! USA er fedt nok, au pair er fedt nok men jeg vil ikke anbefale cultural Care! Søde piger, kig på de andre organisationer, de skulle være bedre! Jeg fik en masse hjælp omkring programmet da jeg sad i Danmark men da jeg kom til USA, var der ingen hjælp at hente!

    Søde Johanne, du er skøn men det er ærgerligt at du reklamere for noget du ikke selv har erfaring med. Peace out, love

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk