ELVITAL - HVILKEN FARVE ER JEG?

ET ÅR SOM AU PAIR I USA?

image1 (1)
Dette indlæg er lavet i samarbejde med og sponsoreret af Cultural Care.

Jeg har ofte nævnt for jer her på bloggen, hvordan jeg i de kolde danske vintermåneder er plaget af en stor udlængsel, mod varme selvfølgelig, men også bare mod a change of scenery. Og jeg ved at det er noget som vi alle kender til. Som ungt menneske kan det bare være meget svært at overskue hvad det egentligt er man længdes efter og hvilke muligheder man har. Det føles tit som om at der er mange begrænsniger, hvordan får man råd til at rejse, hvad skal man gøre, hvor skal man hen – tør man gøre det alene? Sidste år ved denne tid var min egen første store rejse på egen hånd (red: sammen med Anna) ved at lakke mod enden, men forud for vores tur. som endte med at blive en backpacker rejse til Asien, var der en masse overvejelser. For hvis vi spoler tiden tilbage til August forrige år, sad Anna og jeg på hendes forældres terrasse og forsøgte at finde ud af hvad vi dog skulle gøre med vores sabbatår. Vi talte meget om at bruge et halvt eller helt år som au pair et eller andet sted i verdenen. Det ville økonomisk set, være langt mere overkommeligt for to 18 årige piger end alt muligt andet. Og som au pair ville man for alvor have muligheden for at slå sig ned et sted og virkelig lære det område og den givende kultur at kende. Idag skriver jeg dette indlæg i samarbejde med Cultural Care., for at fortælle lidt om netop deres au pair program – Cultural Care Au Pair. Deres rejser går til USA, hvor man har muligheden for at blive au pair i en familie og enten gøre det “fuld tid” eller samtidig studere på et college. De har familier i 40 forskellige stater, så der er noget for enhver smag. Jeg kender selv et par piger som har været i USA for at gå på college og en enkelt som var au pair samtidig med. Og noget af det aller bedste, skulle være netop det med, ikke bare at bo hos en familie, men faktisk blive en del af famlien. Rent økonomisk er Cultural Care programmet også virkelig fedt for unge mennesker der måske ikke har en kæmpe opsparing, da langt de fleste udgifter dækkes af din værtsfamilie.
Flybilletter og rejse hele vejen til og fra din værtsfamilie er dækket, og programmet begynder med fire dage på ”training school” på Long Island, New York.

 • Kost og logi får du af familien, de betaler dig også $195.75 (lidt over 1300 kroner) om ugen. Da du bor hos familien er dette udelukkende lommepenge!
 • Som au pair kan du frit vælge mellem fag på et lokalt college eller universitet, og din værtsfamilie betaler op til $500 USD i løbet af året til dækning af dette.
 • I løbet af dit år har du 2 ugers betalt ferie. Dit J-1 visum tillader dig også en 30 dages periode efter dit året/årene som au pair, hvor du kan rejse rundt i USA.

Det lyder jo rimelig sweet ikke? Hvis jeg havde et halvt eller helt års fri inden længe, ville au pair helt sikkert være noget jeg kunne overveje. Hvis du er interesseret i at høre mere om Cultural Care Au Pair, kan du komme til et gratis og uforpligtende informations møde – de holdes mange steder i landet de næste par måneder, du kan se oversigten over møder HER.

   

2 kommentarer

 • L

  Jeg var afsted med Cultural Care i 13/14 og havde det bedste og mest oplevelsesrige år. Jeg er ikke enig i overståede, da Cultural Care var der for mig hele vejen igennem – både i Danmark og USA. Det var et år springfyldt med oplevelser, og det var fedt at blive en del af en anden kultur og familie. Jeg har sidenhen været tilbage, og har stadig jævnligt kontakt med familien. Jeg kan kun anbefale at tage afsted ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JR

  Jeg har lige været i USA med cultural Care og jeg afsluttede mit år 6 måneder før tid. Det har været så spild af tid! Du glemmer at nævne at man betaler selv 10.000kr for at kunne komme afsted! USA er fedt nok, au pair er fedt nok men jeg vil ikke anbefale cultural Care! Søde piger, kig på de andre organisationer, de skulle være bedre! Jeg fik en masse hjælp omkring programmet da jeg sad i Danmark men da jeg kom til USA, var der ingen hjælp at hente!

  Søde Johanne, du er skøn men det er ærgerligt at du reklamere for noget du ikke selv har erfaring med. Peace out, love

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ELVITAL - HVILKEN FARVE ER JEG?