ET ÅR SOM AU PAIR I USA?

GALLERY WALL – SKAL / SKAL IKKE?

eb2b581d9573c6f84699a75bc635815873843734b74a2d7d6d7dc31a354b4a5d28daf293f21b44ecb3196f796d6654525eac3eaf77dc45405cc0b88e8553a40931114c2a05173c05d32cb79445c3da9128f23299362828f2b3098b4bf4bc5cca

The Everygirl NYC Fizz 56 Apartment Shoot by Michelle Lange Photographer

The Everygirl NYC Fizz 56 Apartment Shoot by Michelle Lange Photographer82e53bcaf0fcaab14ea946c1bf09043bAlle Billeder er fundet HER.

Gallery wall – det kaldes denne trend åbenbart (i hvert fald i følge pinterest). Jeg ved ikke hvor den har sin oprindelse, men inden det blev moderne at lave de her kunst-vægge med en masse billeder i private hjem, var det jo faktisk mest noget som man så på caféer og barers badeværelser. Sådan nogle skøre toiletter hvor alle vægge var tapetseret med aviser, eller postkort eller skøre plakater, kan jeg i hvert fald huske at have besøgt for flere år tilbage. Og nu har jeg (og mange andre, haha) så selv fået en idé om at lave den ene af væggene i min stue til netop en sådan gallery wall. Der er maaange måder man kan gøre det på. Enten kan man nøjes kun med billeder der hænger sådan lidt i en slags tetris formation. Man kunne også lave en masse små hylder og stille rammerne på, eller man kunne hænge alle mulige forskellige ting op imellem billederne, hatte, postkort, halskæder, ure osv. og virkelig lave en meget flippet og personlig væg. Jeg tror nu bare jeg holder mig til billeder i tetris formation, men måske blander jeg træ og guld rammer. Det er jo egentligt et nemt nok projekt at gå igang med, alt det kræver er en tur i genbrugen for at finde gamle rammer og måske et par billeder og blande med hvad man i forvejen har raget til sig. Måske vil jeg selv male lidt og blande med de plakater jeg i forvejen har – men jeg er ikke helt sikker. Hvis ikke jeg skal lave gallery wall i min spisestue, skal jeg have lavet mig et stort farveligt Asger Jorn inspireret maleri til at hænge over min (kommende og forhåbentligt snareligt) sofa. Det skal i hvert faldvære én af de to ting. Hvad siger i til sådan en gallery wall, skal man prøve det i spisestuen? Eller måske i gangen?

5 kommentarer

 • Anna

  Det er SÅ fedt! Skal snart selv i gang med det i stuen i min egen lejelighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SKAL! Jeg vil også sindsygt gerne have det i vores lejlighed, men jeg er bange for, at jeg ikke kan lave det så perfekt, som jeg gerne vil have det :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg synes det her lugter lidt af en kommende DIY video…. :o))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Min søster har en slags galleri væg, på væggene rundt omkring sin seng. Det giver en rigtig hyggelig vibe og fungerer sådan set også som en slags rumdeler, i og med hun kun har det hvor sengen er og ikke i resten af soveværelset, hvis det giver mening :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zara

  Jeg synes helt sikkert det er noget du skal gøre. Hvor ved jeg ikke, men det giver nemlig et rigtig hyggeligt og personligt touch! Glæder mig til at se det på bloggen ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET ÅR SOM AU PAIR I USA?