2 NEMME & LÆKRE DESSERTER MED FROZEN YOGURT

INVITERET TIL KONFIRMATIONS-FEST? MINE BEDSTE OUTFIT FORSLAG

Untitled #354

(Slå din adblocker fra, hvis linksne ikke virker) Affiliate links : Blondekjole, 549DKK HER // Blondebluse med knapper, 299DKK  HER // Gallakjole lang, 1299DKK HER // Kort gallakjole med røde blomster, 1095DKK HER // Clutch, 525DKK HER // Høje laksko, 319DKK HER // Stråhat, 149DKK HER // Loafers sko, 319DKK HER

Nude er en klassisk farve, som både er feminin og også lidt forårs-agtig. Jeg synes at særligt nude accessories, såsom ovenstående loafers, sammen med især denim eller andre blå nuancer, er meget flot. Men en smuk nude blonde eller perlekjole, med bare ben (hvis vejret tillader det) og løst naturligt hår, ville også være et perfekt konfirmations-gæst outfit i min bog.

Untitled #355

(Slå din adblocker fra, hvis linksne ikke virker) Affiliate links: Blomstret nederdel, 499DKK HER // Denim nederdel, 299DKK HER // Denim trøje, 249DKK HER // Lyseblå langærmet kjole, 700DKK HER // Sneakers, 299DKK HER // Top med høj hals, 249DKK HER // Suede jakke, 499DKK HER // Cross-body taske, 199DKK HER // Lyseblå denim kjole, 699DKK HER

Jeg eeelsker alt med denim i øjeblikket. Faktisk sidder jeg i skrivende stund iført netop denim-nederdelen fra ovenstående collage. Og efterhånden findes denim i så mange forskellige afskygninger, at man sagtens kan være “fin” i dette materiale, det er ikke længer noget som kun vores jeans eller jakker er lavet af. Ud over selve teksturen, fåes denim jo også i tonsvis af smukke blå nuancer og det er dét jeg har taget udgangspunkt i, i ovenstående collage. Og så er der vist næppe noget der siger forår som pastel-blå gør! Den smukke blomstrede midi-nederdel har stået på min ønskeliste længe, og skulle jeg til konfirmations-fest ville jeg kombinere den med en let lyserød striktrøje og måske et par hvide sneakers.

Untitled #356

(Slå din adblocker fra, hvis linksne ikke virker) Affiliate links: Clutch, 169DKK HER // Sandal, 499DKK HER  // Blondetop, 249DKK HER //Midi blomsterkjole, 449DKK HER // Off-shoulder kjole, 1500DKK HER // Maxi nederdel, 349DKK HER // Rød slå-om kjole, 279DKK HER // Sort denim-nederdel, 299DKK HER // Grøn kjole, 319DKK HER

Det kommer vel næppe bag på nogen der har scrollet igennem bloggen her, at den nederste collage er min favorit. Så snart solen kommer frem, gør min indre boheme-hippie det samme, så jeg er allerede i fulde gang med at drømme om flagrende midi-kjoler, bare skuldre og jord-toner. Jeg ville elske at kombinere den fine blondetop, den creme maxi-nederdel og de brune sandaler. Måske kunne man endda tage en sort eller grøn hat på til og i hvert fald en enkelt guld-halskæde.

Jeg har altid været den yngste, i min forholdsvis lille familie så min egen konfirmation er faktisk den sidste og nærmest eneste konfirmations-fest jeg har været med til. Og selve den del med valget om at blive konfirmeret og alle de tanker der følger med den beslutning, ja i det hele taget alt vedrørende konfirmation, er noget jeg her på bloggen er sprunget let og elegant over, fordi jeg er ateist (og faktisk netop har meldt mig selv ud af folkekirken) og derfor har lidt modstridende følelser i forhold til at billige hele konfirmations-ritualet. Det er altså derfor jeg ikke har sagt et pip, heller ikke rent modemæssigt, om konfirmationer her på bloggen – bare hvis I undrede jer. Men det er slet ikke dét som dette indlæg skal handle om. For alt der har med religionen at gøre, sat til side – så er det jo bare en stor fest. En fest med lækker mad og kærlighed og gæster, og rigtig mange af jer har skrevet at I netop er inviteret som gæster til konfirmationsfester i den kommende tid. Heldigvis er der, modsat f.eks bryllupper, ikke nogle særlige krav for hvordan man bør være klædt til en konfirmationsfest. Men som altid, når det gælder fester med familie medlemmer i alle aldre, mener jeg at det er god pli (og også mest behageligt for ens egen skyld) ikke at komme i noget smadderkort, nedringet eller bar-rygget. Derfor har jeg ovenfor sat et par flotte collager sammen, med fine kjoler, nederdele, sko osv. som jeg ville elske at trække i, hvis altså det var mig der skulle være konfirmationsgæst. Om I vil have høje eller flade sko på, er jo ganske op til jer selv – mange kommer efter mig erfaring i flade sko til konfirmationer, men jeg synes nu at man skal benytte enhver lejlighed man får, til at trække i sit flotteste skrud – også på fødderne!

Jeg håber I kunne bruge dette indlæg!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 NEMME & LÆKRE DESSERTER MED FROZEN YOGURT