Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Pernille

  Jeg synes ikke at kunne finde et billede af din sofa. Jeg leder med lys og lygte efter den helt rigtige men jeg er møg kræsen, men gad godt vide hvad for en du har købt? :)

  • johannekohlmetz

   Hej Pernille – det er faktisk fordi jeg endnu ikke har fået købt mig en sofa haha. Måske vi er lige kræsne? ;-) Jeg leder efter noget retro, måske gult.. Eller en klassisk flot grå. Men jeg har faktisk sågar leget med tanken om lyserødt velour. Jeg lover at der nok skal komme et blogindlæg når jeg en dag finder den rette sofa. God jagt! ;-)

 2. Salli

  Helt tosset med du vælger at omtale en dartskive som skydeskive… Hihi ;-)

 3. Christine

  Jeg synes dit hjem ser super hyggeligt og flot ud :-)

 4. anna

  Jeg må også sige at den er langt fra min stil, men din stil er bare så personlig og det ser man kun lidt i dag når folk viser deres bolig frem: din er lidt boheme-studenter-stilen og den er charmerende. Jeg kan lide du bruger flere ting, der ikke produceres tonsvis af og ting fra dine rejser.

 5. Selvom din lejlighed slet ikke passer til min stil, som er meget klassisk, sort/hvidt, så synes jeg virkelig du formår at gøre din lejlighed til et sted, som man har lyst til at opholde sig i :-)

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk