Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

3 kommentarer

 1. Anja Nielsen

  Det er alligevel utroligt hva ;D Jeg kan se forskellen tydeligt selvom jeg vil mene at du har forholdsvis mørke vipper naturligt (hvert fald i forhold til mine egne) Så den skal helt sikkert afprøves! Ved du om den er fri for alle de der kemikalier… :/
  Kram.
  PS du ser SKØN ud uden noget make up <3

 2. Signe

  Hej Johanne, hvad går du og laver for tiden? Jeg synes ikke du er så aktiv på bloggen som du plejer at være. Du virkede desuden lidt fraværende og trist i den her video. Jeg tror vi er mange som savner dine videoer!

  • johannekohlmetz

   Hej Signe,
   Jeg har gang i en masse forskellige ting og så er jeg for nyligt flyttet ind i en ny lejlighed og det betyder en masse arbejde :-)
   Jeg tror måske du forveksler fraværende eller trist med – træt :-p Alle disse klips er filmet lige efter jeg er vågnet om morgenen, og så er jeg måske lidt groggy. I sidste uge kom der en gør-det-selv video, har du set den? Tjek min youtubekanal, der har faktisk ikke været helt dødt på det seneste :-)

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk