2016 Oscars: LAD OS DA SNAKKE OM DE KJOLER SÅ

#NEVERGONAKED – VOLUME COLOURIST TEST-VIDEO

Dette indlæg og video er sponsoreret af Rimmel London, men jeg giver som altid kun udtryk for min ærlige mening om produktet.

Se videoen ovenfor, for at se hvilket resultat jeg opnåede ved at bruge Rimmel Londons nye mascara i 4 ugers tid.

Volume Colourist mascaren er først og fremmest en fin og god mascara, selve børsten er lavet som “hår” frem for de mere flade gummi-modeller,  som jeg personligt ike bryder mig om – så børsten er det første + denne mascara får i min bog. Dernæst har mascaraen altså også den egenskab at den gradvist farver dine øjenvipper mørkere. Efter 4 uger, synes jeg i hvert fald selv at jeg kunne se en forskel. Det er ikke sådan, at jeg i skrivende stud uden make-up i ansigtet føler mig gudesmuk, men jeg føler mig i hvert fald ikke helt så nøgen som for en måneds tid siden, da mine vipper stadig var temmeligt lyse. Og hele omdrejningspunktet for Volume Colourist mascaraen er da netop også at “#nevergonaked”. Idéen om at mascara, som alligevel er noget de fleste af os påfører dagligt, samtidig kan gå ind og farve vipperne, så man selv uden mascaraen ser lidt bedre ud, den kan jeg sgu godt lide – det er vel faktisk det man kalder win win ;-)
Jeg tror særligt at piger med helt lyse – nærmest blonde vipper vil kunne se en stor forskel med dette produkt. Mascaraen koster 99Kr og kan købes online HER eller i Matas butikker rundt om i landet.

   

3 kommentarer

 • Anja Nielsen

  Det er alligevel utroligt hva ;D Jeg kan se forskellen tydeligt selvom jeg vil mene at du har forholdsvis mørke vipper naturligt (hvert fald i forhold til mine egne) Så den skal helt sikkert afprøves! Ved du om den er fri for alle de der kemikalier… :/
  Kram.
  PS du ser SKØN ud uden noget make up <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Johanne, hvad går du og laver for tiden? Jeg synes ikke du er så aktiv på bloggen som du plejer at være. Du virkede desuden lidt fraværende og trist i den her video. Jeg tror vi er mange som savner dine videoer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Signe,
   Jeg har gang i en masse forskellige ting og så er jeg for nyligt flyttet ind i en ny lejlighed og det betyder en masse arbejde :-)
   Jeg tror måske du forveksler fraværende eller trist med – træt :-p Alle disse klips er filmet lige efter jeg er vågnet om morgenen, og så er jeg måske lidt groggy. I sidste uge kom der en gør-det-selv video, har du set den? Tjek min youtubekanal, der har faktisk ikke været helt dødt på det seneste :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

2016 Oscars: LAD OS DA SNAKKE OM DE KJOLER SÅ