DIY - HOUSE OF HOLLAND DENIM DRESS

NYE pLAKATER TIL VÆGGENE

Processed with VSCO with f2 preset

Kaktus-plakatpink banan-plakat

Processed with VSCO with f2 preset

 Forrest circle-plakat pengvin-plakat, grønne blade-plakat

Processed with VSCO with f2 preset

 Herb-plakat
Dette indlæg er sponsoreret af Desenio.dk

Jeg nævnte i dette indlæg, at jeg var blevet lidt hooked på idéen om en “gallery wall” – og i det hele taget bare plakater på mange af mine vægge. Og jeg havde inden jeg flyttede ind i min lejlighed lidt pynt til væggene, men slet ikke nok. Så derfor blev jeg meget glad, da Desenio.dk foreslog et samarbejde. De sælger nemlig en masse smadderfine plakater. Jeg har indtilvidere planlagt at have den pink banan plakat og kaktus-plakaten i min stue, hvor jeg har polstrede blå stole omkring mit spisebord, min globus og mange andre ting og sager i grønne og blå nuancer. Jeg synes nemlig at det pink i begge plakater giver et mega lækkert look sammen med de blå farver. Rammerne er i egetræ og de står rigtig fint til mit gamle trægulv og så er de lidt anderledes fremfor bare sorte rammer. Herb-plakaten som, selvfølgelig, hænger i mit køkken er jeg også helt vild med – og så synes jeg også at det ser rigtig fint ud med den guldfarvede clips – det giver meget afslappet look, sådan lidt opslagstalve-ish’, hvilket passer enormt godt ind i mit køkken og min indretningsstil generelt. En idé jeg har leget lidt med er faktisk at få fingrene i et gitter af en art, og hænge plakater og postkort op med store og små guldklemmer, kunne det ikke være lidt flot?
De sidste tre plakater skal hænges op på række ude i min gang, men lige nu er det ikke muligt at hænge noget på væggene derude, da jeg endnu ikke er færdig med at indrette. Men jeg er sikker på at det kommer til at se mega flot ud, med de grønne og meget natur-inspirerede motiver på række!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - HOUSE OF HOLLAND DENIM DRESS