DAGENS GENBRUGSFUND

ORIGINS SAMARBEJDE: MIN NYE HUDpLEJERUTINE

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Ginzing-scrub, HER // Øjencreme, HER // Dagcreme, HER // Renewal serum, HER // Treatment lotion/skintonic, HER // Overnight fugtmaske, HER (med avocado olie og aprikos duft – SÅ LÆKKER!)

Dette indlæg er sponsoreret af Origins.dk

I som læser med på bloggen ofte og som også ser mine videoer, vil vide at lige så meget som jeg elsker mode gør-det-selv og at pynte mig op, lige så lidt ved jeg om skønhedsprodukter, cremer osv. Jeg har aldrig haft en fast hudplejerutine, ikke før nu. For en lille måneds tid siden, var jeg nemlig til et mega spændende og lærerigt møde med to søde kvinder fra Origins i Danmark. De lærte mig en helt masse om Origins, hvad dette brand står for, hvor ingredienserne i produkterne stammer fra – og ikke mindst, hvilke produkter jeg ville få gavn af at bruge. For en newbee som mig var det en helt ny verden der åbnede sig – og nærmest inden at have testet produkterne var jeg fan. Hvis ikke i kender til Origins kan det kort forklares som en brand der går meget op i bæredygtighed, naturlige ingredienser og mærkbare resultater efter brug af deres produkter. Der er ikke parabener i deres produkter eller ftalater i indpakningen. Faktisk er deres indpakning lavet af genanvendt pap og  al skrift, logo osv. på emballagen er lavet med soyatryk. Ved køb af bestemte produkter planter Origins træer og planter i særligt udsatte områder  på vegne af deres kunder. Og ud over deres fokus på bæredygtighed, går de også meget op i at benytte naturlige ingredienser i deres produkter, hvorfor de har et helt forskerhold som rejser rundt i verden og samler op imod 600 planter årligt, for at finde ud af om der mon er en måde hvorpå dissse planters egenskaber kan anvendes i cremer, hårolier osv. Det er også derfor at der bag mange af Origins produkter er en sjov og autentisk historie. Eksempelvis fortalte de mig, at udgangspunktet for deres seneste hår-serie var en særlig nød fundet langt sydpå hos en flok stammekvinder, som havde brugt denne nød i årtier for at pleje deres går –  den slags synes jeg er mega fedt. I det hele taget er det et brand som har et værdisæt jeg synes er rigtig sejt! Jeg har været så heldig at få en lang række af Origins produkter med hjem, for at teste dem over de næste måneder. Og det I kan se på billederne ovenfor er de produkter jeg nu (og den sidste måned) har brugt på daglig til ugentlig basis. Og jeg kan godt sige jer, uden noget pis eller lefleri for min samarbejdspartner – JEG ELSKER DE HER SAGER. For en pige som mig, der aldrig har haft en særlig ansigtscreme – og da slet ikke både dét og en serum, har jeg kunne se og mærke en kæmpe forskel på min hud. Jeg glæder mig rigtig meget til at teste de forskellige produkter og ikke mindst fortælle jer om det – og mon ikke der også kommer en lille give-away hen ad vejen. I kan roligt glæde jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS GENBRUGSFUND