THROW BACK - SOLNEDGANG I MAROKKO

SØSTRENE GRENES NYE KOLLEKTION – SE HVAD JEG KØBTE

IMG_8894
image1 (2)
Se hele kollektionen HER

Min gode veninde Maiken og jeg har længe gået og glædet os til at Søstrene Grenes nye kollektion kom i butikkerne her i Odense. Det er nemlig en kollektion som er meget præget af marrokanske mønstre og flotte flettede kurve – ja, i det hele taget bare en hel masse strømninger, som passer fuldkommen ind i min lejlighed. Og selvom jeg faktisk havde hele dagen idag fri, ventede jeg med at smutte i Søstrene, til Maiken fik fri og kunne komme med, det var cirka klokken 15. Og ALLE marrokanske puder var blevet revet væk i alle tre Søstrene Grene butikker her i Odense, haha. Damn! Men det var også nogle flotte puder, som tilmed kun kostede 60 kroner stykket. Maiken fandt heldigvis én enkelt lille pude, som endda var lidt skadet, men den skulle død og pine med hjem, når nu hun havde drømt om marrokanske vibes, så længe. Til gengæld var der masser af disse smukke tæpper – de lange her, som jeg har købt koster 118 kroner – ikke dårligt! Det er en blanding mellem et almindeligt kludetæppe og så klassiske marrokanske tæpper. Og de to søde kurve skulle jeg altså også have med hjem, de er perfekte til bade eller soveværelset. Alt i alt er jeg rimelig godt tilfreds med dagens indkøb, selvom det ikke blev til så meget.

3 kommentarer

 • Sofie

  Jeg var i butikken i Odense gågade kl 12 og der var puderne allerede væk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er din bænk fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt billede og indlæg.
  Er helt vild med tæppet og bare hele den stil du køre i din legelighed det er så fedt.
  Håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THROW BACK - SOLNEDGANG I MAROKKO