20% på alle ellos sneakers indtil den 20. Marts
   

15 kommentarer

 • Amanda

  Hej Johanne.
  Når du vasker op og ikke gider at tørre af (som jeg ikke altid gider) så kan du tage halv opvaskemiddel og halv husholdningseddike (dine glas og bestik kommer ikke til at lugte at eddike, bare rolig ;-) ) og lade stå på et viskestykke så er det pænt og rent uden mærker, bare et lille tip :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Johanne

  Jeg arbejder på en cafe, og kan sagtens nikke genkende til dit bestik og glas-problem, et lille tip er at lægge et viskestykke hen over bestikket og glassene mens de tørrer, så bliver de ikke så fedtet :))

  Btw, så sig fucking som det passer, det er din blog hehe

  God påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har ALDRIG været så enig. Pitbull we are looking at you! PS: Sæt pris på din gyserkælder, jeg skal gå 500 meter hen til min bloks vaskeri og det er bare koldt og man taber stortset altid tøj, så man skal sætte alle de fucking poser for at samle det op >:(((((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Thulesen

  Jeg elsker den her video, hold op hvor kan man bare referer til mange af tingene.

  Hilsen Kirsten
  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Lykke

  Hahaha, jeg kommenterer normalt aldrig på blogs på trods af, jeg læser rigtig mange, men dét her! Dét her er fandeme sjovt og min torsdag morgen, som ellers er startet sådan rigtig godt, er lige blevet en tand bedre. TAK for det, Johanne :D

  Lige nogle andre ting, der også kan være være fucking(!) irriterende og/eller klamt:

  – Min kæreste har det med at lægge tandstikker rundt omkring i lejligheden. Hvor svært kan det være at smide dem i skraldespanden – vi bor kun på 53 kvm2!

  – Den næste er ikke så irriterende og/eller klam,, men mere sådan: “why you do this?!” Når jeg besøger mine forældre på Nordfyn, tager jeg ofte bussen. Jeg har altid fået fortalt, jeg har et mildt ansigt og så er jeg typen, der smiler til folk, selvom jeg ikke kender dem, hvilket ofte indbyder folk til at tro, de kan betro mig deres livshistorie og/eller politiske holdninger – og det gør de a-l-t-i-d i bussen. Jeg forstår det simpelthen ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  – Den der time om aftenen hvor man har haft en lang dag på arbejdet og kommer hjem og sætter sig rigtig godt til rette i sofaen og tænker “okay, nu skal jeg så afstresse, vi sætter the o.c. på – og Netflix af en eller anden finurlig grund beder mig om at finde en anden titel fordi at den valgte ikke kan afspilles i øjeblikket .. DAMNIT!
  – når to mennesker, oftest unge piger, har et kæmpe behov for at dele deres livshistorie med hele bussen og derfor snakker SÅ HØJT om hvordan Brian bare er helt vildt tarvelig fordi han knaldede den ene af dem og kysser med en anden samme aften i byen .. Keep it private girls!
  – Når supermarkedet har udsolgt af lige præcis den ene ting som man er trukket i slumretøjet for at hente en tidlig søndag morgen – så irriterende og man flakker forvildet omkring i hele butikken for at finde noget andet for “man kan da bare ikke gå tomhændet hjem” ..
  – igen bussen, når man venter på bussen alene og man får selskab af en anden der også er fan af den gule limo men hun/han istedet for at stille sig på den lange strækning der er busstoppestedet, stiller sig lige ind foran én .. Hallo! Er du bange for at du ikke kommer med?? Du invaderer min intimsfære så moove please!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Åh, jeg synes ikke, det klæder dig at bande så meget og sige “fucking” i samtlige sætninger. Det virker underligt påtaget og meget hårdt, hvilket slet ikke stemmer overens med det fine, søde billede, man ellers har af dig. Øv! Det fjerner lidt det sjove fra videoen, som jeg ellers rigtig gerne vil se. Håber du forstår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tjooo, jeg kan faktisk ikke forstå dig, haha. Eller jo, fucking er lidt et grimt ord og jeg får smidt det lige rigeligt i denne video (men trods alt ikke i hver sætning ;-) ). Men det er som sagt en rant, en video om ting jeg er mega træt af – som jeg synes er meget irriterende, altså. Og normalt snakker jeg ikke om ting jeg synes er mega irriterende, så derfor bander jeg måske ikke helt så meget. Men sådan lyder jeg altså når jeg “ranter” så det er sådan set ikke påtaget. Men derfor kan du jo sagtens synes at det er træls at høre på :-) I alle tilfælde behøver du ikke have et fint og sødt billede af mig, for jeg er alt muligt mere end bare fin og sød, hæhæ

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Haha jeg ved ikke, om det bare er fordi, jeg taler lige så “grimt” som dig, men jeg lagde overhovedet ikke mærke til, at du bandede! ;-) Det er o netop en video om fucking nedern ting, så er det vel meget naturligt at udtrykke, hvor fucking nedern de er ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   så enig med Emma. Virkelig ikke et pænt sprog

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hvorfor er det så slemt? haha. Forstår ikke helt, hvordan det kan være et problem for jer at jeg bander lidt i sjov over nogle småting der irriterer mig. Tror I skal passe på ikke at være sensitive.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Det har intet at gøre med at være sensitiv. Jeg kan bare slet ikke se, hvorfor det er nødvendigt at bruge “fucking” i samtlige sætninger. Vi forstår jo godt pointen, og dine hverdagsting er jo sjove alligevel – også uden “fucking” :-)

   Jeg er desuden opvokset i England, hvor det er meget slemt at bruge “fucking”, og der kan man altså sagtens sige sjove ting, ting man hader osv. alligevel, uden pointen går tabt.
   Derfor tror jeg også, man skal passe på med at kalde folk for sensitive/sarte, hvis de ikke kan tåle et bandeord. For nogle mennesker er det langt mere end det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Og “fint og sødt” var bestemt ikke ment som et eller andet glansbillede/dukkebillede. Jeg mente det mere som om, at jeg synes, du virker super sød, sympatisk, velformuleret og intelligent, og at det derfor ikke klæder dig at bande så(!) meget (selvom jeg selvfølgelig godt ved, at du ikke går og bander konstant ellers) :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Når jeg ligger mig i sengen med min computer for at se en god film, siger den 10% strøm.. Hver fucking gang! Op af sengen igen, finde laderen, kravle ind under sengen for at finde stikdåsen.. For helvede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   hahah. Åhh, den er klassisk! Den lyd man hører når 10% strøm ikonet popper frem, er den værste! haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

20% på alle ellos sneakers indtil den 20. Marts