3 TING DU SKAL GØRE I BUDApEST - PÅ INTERRAIL

INTERRAIL VLOG – FRA pRAG TIL WIEN TIL BUDApEST

Dette indlæg er sponsoreret af DSB.

Hermed får I første del af den videoblog som jeg filmede til jer på min (og den sødeste Annas) interrail-tur rundt i Østeuropa. Det var DSB der sendte os afsted og så var der ellers frit valg på alle Europas hylder. Første stop på rejsen var i Tjekkiets hovedstad Prag, hvor vi brugte dagen på at spise os igennem byens og landets specialiteter, som var noget brune i det’! Vi slentrede bare en masse rundt og så og oplevede byen. Der er smukt og spændende i Prag  og VIRKELIG mange barer og diskoteker, hvis man er til fest og ballede. Andet stop på turen var i Wien, da vi ankom var alle butikker lukkede fordi det var søndag, men det skulle vise sig slet ikke at gøre noget, for da vi gik og ledte efter et eller andet sted der holdt søndags-åbent vadede vi lige direkte ind i Wiens ældste beværtning, og Hitler OG Mozarts favorit sted i byen – det var en ret sjov oplevelse. Tredjestop – og turens primære mål var Budapest. Og jeg er forelsket. Held og aldeles forelsket. Den by overraskede så positivt (trods høje forventninger) og er i hvert fald på top 3 over storbyer jeg har besøgt. Jeg vil anbefale alle som tager på interrail, ja sådan set bare alle der går med rejse-tanker, at lægge vejen forbi Budapest – for der var både smukt, anderledes og bare enormt hyggeligt. Det at planlægge sin interrailrejse kan man læse meget mere om hos DSB HER. Men ellers vil jeg gerne lave et indlæg og forklare om hvordan jeg planlagde vores rute og fandt de rette tog-afgange osv. Er det noget I kunne være interesserede i?

2 kommentarer

 • Åh, jeg vil rigtig, rigtig gerne se Budapest – min veninde har besøgt det for nylig, og kan forstå det er meget undervurderet :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie W

  Vil rigtig gerne læse et større indlæg om priser, gode råd, hvordan man booker, overnatninger, selve forholdene i togene osv.
  Min søster og jeg overvejer en kort interrail tur tænkte som en gave til hende, fordi hun er færdig med folkeskolen her til sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 TING DU SKAL GØRE I BUDApEST - PÅ INTERRAIL