INTERRAIL VLOG - FRA pRAG TIL WIEN TIL BUDApEST

JEG HAR pIMpET MIT BADEVÆRELSE

SÅDAN SÅ MIT BADEVÆRELSE UD FØR:
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

OG EFTER EN RENGØRING OG KÆRLIG HÅND:Processed with VSCO with hb1 preset
Bademåtte: TIGER 40 DKK // Skraldespand: IKEAProcessed with VSCO with hb1 preset
Zink-holdere: TIGER (kan ikke huske prisen) // Vase – Gammel Ginger Ale flaske
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Skammel: Gammels genbrugsfund // Kurv: Fundet i  Lopppeforum Odense // Aloe vera plante: IKEA // Billede + ramme, HER
Processed with VSCO with hb1 preset
Hylde: TIGER // Planteophæng: Genbrugs fund // Potter: Gebrugs fund.Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
Smykke-glas: Søstrene Grene.

Det kom totalt bag på mig, da jeg i sin tid lavede min flytte-vlog og viste min nye lejlighed frem, at I var så nysgerrige efter at se mit badeværelse (som jeg i ren glemsel udlod i vloggen). Men nu får I endelig lov til at se badeværelset, for nu er der rent faktisk lidt at vise. Siden jeg flyttede ind i min lejlighed 1. februar er der sket en MASSE rundt omkring i lejligheden, men badeværelset har jeg faktisk ikke pillet så meget ved – før nu. For jeg var ved at brække mig over de kedelige metalfarvede-hylder. Desværre har jeg endnu ikke fundet de rette flotte rå træhylder, som jeg drømmer om at sætte derud og derfor blev det bare en billig (og LET opsættelig) hylde fra TIGER. Men nu har jeg da i det mindste ét metal-bur mindre på badeværelset ;-) Faktisk har jeg hængt den ene metalhylde op i et hjørne i køkkenet nu, så kan den stå med krydderier  osv. og i køkkenet ser det faktisk meget sejt ud, men på badeværelser – der er jeg altså ikke tosset med metal-hylder. Igår besluttede jeg så altså at der skulle ske lidt på badeværelset, så jeg smuttede en tur i TIGER efter lidt nips og pynteting og gik en tur mine egne gemmer og fandt lidt ubenyttede genbrugsfund frem. Så for under 500 kroner har jeg fået pimpet mit badeværelse så jeg nu kan være derude, uden at føle at jeg står i et fællesbad på et kollegie. Hvad synes I om resultatet? Er der mere som skal gøres derude? Jeg overvejer også at finde en ny lampe, da der der plastik svøbte lysstofrør ikke ligefrem er kønt.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERRAIL VLOG - FRA pRAG TIL WIEN TIL BUDApEST