NYE pLAKATER TIL VÆGGENE

JEG SÆLGER MIN MEOTINE pELS

meotine_racoon_bordeux1 2
Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset
Desværre har jeg slet, slet ikke fået brugt denne smukke forårs pels her over vinteren og jeg kommer nok heller ikke til det. Men det er simpelthen synd at den bare skal hænge og samle støv, så jeg har besluttet af jeg gerne vil sælge den videre, til den rette pris. Ny pris på jakken var 3500 kroner (mærke og kvitterings-mail haves stadig) så jeg vil gerne have omkring 2700 kroner for den nu, da jeg decideret kun har haft den på 2-3 gange. Det er en størrelse medium, som passer mig der normalvis er en small.
Hvis du er interesseret så send en mail til: johannekohlmetz@hotmail.dk – kun seriøse henvendelser tak :-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE pLAKATER TIL VÆGGENE