JEG SÆLGER MIN MEOTINE pELS

LACE Up KJOLE & CHOKER

IMG_2191 IMG_2080 IMG_2108 IMG_2156 IMG_2179 IMG_2174
GET THE LOOK ONLINE
Affiliate links: Kjole, på udsalg til 159DKK HER & lignende 249DKK HER // Sko, 299DKK HER // Hat 329DKK HER // Halskæde, del af Coachella-sæt 99DKK HER

Jeg bliver ved med at vende tilbage til den her type looks, som jeg selv tænker er sådan lidt “moderne heks” eller måske bare trying-too-hard-tumblr, alt efter om man har ja eller nej-hatten på ;-) Men jeg synes der er noget særligt lækkert og anderledes over den her slags outfits. Måske er det bare fordi jeg bor i Odense og ikke københavn, men i gadebilledet synes jeg primært at jeg spotter meget sporty looks, monokrome looks og en del Magasin-vibede outfits – og ikke ét ondt ord om det. Men jeg bliver nok aldrig den der rene Ganni, eller weekday eller Vero-moda type, selvom jeg ofte ville ønske det og bliver meget inspireret af de outfits folk jeg ser på gaden render rundt i, så ender jeg altid selv i  et eller andet lidt skørt miksmaks. Men det er vel også meget godt. Overvejer iøvrigt at lave en Den Moderne Heks-lookbook til youtube, er det noget I ville være interesserede i, eller er det slet ikke jeres stil?

6 kommentarer

 • Jeg elsker måten du kler deg opp! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Haha I feel ya, jeg er tilflytter fra Nordsjælland og dermed kommet meget i kbh. Jeg synes folk kigger på mig her i Odense når jeg har tøj på som kunne høre til inde ved Studiestræde.. Jeg har lidt mixet stil, ejer fx også en Louis Vuitton taske, som der blevet gloet en del på nede på gågaden, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Er også vild med dit hekseoutfit! Lav nu bare en masse lookbooks, du ved at vi vil se dem :-D. Har du i øvrigt fået fillers i læberne igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der ser så fin ud, Johanne! :-)
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Vildt flot outfit! Synes ikke det er hekset, eller måske er det bare mig der knuselsker din stil? Ingen ved det ;-) Må jeg spørge hvad str. du har købt kjolen i?? Den sidder pisse flot på dig, jeg er ikke ligeså høj, så tvivler på om den ville fitte ligeså flot på mig selv . :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Simone,
   Tusind tak altså!! :))
   Jeg har kjolen i hvad der svarer til en 36/small. Bare så du har noget at måle med; jeg er 175 cm høj :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SÆLGER MIN MEOTINE pELS