PÅ MIN VIRTUELLE BOGHYLDE - FÅ 30 DAGES GRATIS ADGANG TIL STORYTEL

DEN BEDSTE (OG GRØNNESTE) UDRENSNINGSMASKE – OG VERDENS FØRSTE MASKEPRIMER

Processed with VSCO with se1 preset

IMG_4219
Dette indlæg er sponsoreret af Origins.dk

I gennem de forgående og kommende måneder samarbejder jeg med Origins. Jeg har fået lov til at teste en lang række af deres lækre skønheds-produkter, cremer, masker, srcubs og meget mere. Jeg startede ud med et spændende møde med Origins, hvor jeg fik en masse vejledning og information omkring rigtig mange af deres produkter, samt deres filosofi om bæredygtighed (det vil f.eks sige: ingen parabener eller ftalater, genbrugskarton og soyatryk på emballage)  – blandt andet sammensatte vi en hudplejerutine til mit ansigt (se mere HER). Idag vil jeg fokusere på endnu én af deres effektive og lækre ansigtsmasker, nemlig By All Greens-masken. Og den er, som navnet afslører lavet af grønne ingredienser og er derfor også lysegrøn. Inspireret af juice-detox-cleansing tendenserne som ses alle vegne i samfundet, og som skal rense kroppen indefra er denne maske udviklet til at rense huden udefra. Jeg drikker matcha the hver dag og elsker også almindelig grøn the og jeg putter spirulina og spinat i mine smoothies (se selv HER haha) – så at netop disse ting er hovedingredienserne i By All Greens-masken, passer mig absolut udemærket. Masken er forfriskende og en deep-cleansing maske og man føler sig nærmest lettere efter at have brugt den! Som en ekstra bonus når man vil forkæle sig selv med en ansigtsmaske, kan man nu også bruge en maske-primer. Origins har nemlig netop lanceret verdens første maske-primer, Maskimizer (get it? hæhæ). Det Maskimizeren skulle gå ind og gøre er at sørge for at de aktive ingredienser i masken hurtigere optages i huden, at man oplever mindre rødmen efter brug af maske (da masken indeholder blandt andet kamille som beroliger huden) og at masken er lettere at fjerne. For at teste dette prøvede jeg at bruge By All Greens + Maskimizer i den ene halvdel af ansigtet og kun By All Greens i den anden halvdel. Og jeg var selvfølgelig stadig en lille smule rød i den side hvor Maskimizeren havde været, men til gengæld gled masken meget lettere af, bare ved at skylle med lunkent vand – hvor jeg i den anden side skulle “skrubbe” lidt mere for at få fjernet de sidste rester af masken. Maskimizeren koster 160 kroner og kan købes online HER eller i Magasin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ MIN VIRTUELLE BOGHYLDE - FÅ 30 DAGES GRATIS ADGANG TIL STORYTEL