SMUKKE SOMMERSKO JEG GODT GAD EJE

DET HAR JEG ALTID I MIN STRANDTASKE & PIZ BUIN SOLMOUSSE UDEN PARABENER

Processed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with kk1 preset
Billede taget på vores jungle-hotel, Payogan Vila Resort, I Ubud på Bali.

Processed with VSCO with kk1 preset

Dette indlæg er sponsoreret af Piz Buin.

Da Anna og jeg sidste år rejste til bali, havde vi ikke rigtig fået pakket solcreme hjemmefra og det kom vi til at fortryde noget så grueligt. For ikke alene, var de mest tilgængelige solcremer i supermarkederne på Bali, af forholdsvis lav kvalitet de var også sindsygt dyre. Så da jeg 1 maj endnu engang pakkede backpacken for at rejse til Bali igen var det altså med medbragt solcreme i tasken. Jeg har nemlig samarbejdet med Piz Buin og testet deres nyeste varianter af solcreme. Produkterne indeholder ingen parabener og er i det hele taget meget lette og langt mindre fedtende end mange andre slags solcreme. Særligt den nye solmousse var både jeg og mine to kammerater rigtig glade for – og vi fik faktisk brugt hele dåsen op inden vi nåede Danmark. Det som jeg personligt godt kan lide ved moussen er at den er så let på huden og hurtigt bliver absorberet. Der findes forskellige faktorer men jeg brugte faktor 30 i ansigtet og faktor 15 på resten af kroppen. Og selvom man har solcreme på og passer på sig selv, er en aftersun altså uundværlig når man rejser rundt i asien. For selvom man ikke er solskoldet, bliver ens hud stadig ekstremt udtørret af når man  ligger på stranden  hver dag og lader saltvandet tørre på kroppen.

Et rigtig godt tip (som I sikkert allerede kender) er altså at smørre solcreme på som det første om morgenen og så gå rundt inde på hotelværelset, eller bare i skyggen i hvert fald i 10-15 minutter. Så undgår man nemlig at begynde at svede alt for meget inden huden overhoved har absorberet solcremen.

I min strandtaske pakker jeg altid:

Vådservietter
Is, saltvand, løbende mascara,  you name it – det kan være en klistret affære at være på stranden, så jeg har altid en lille pakke vådservietter med mig.

Solcreme i 2 forskellige faktorer
Jeg har altid 2 forskellige faktorer solcreme med, én til ansigtet og brystkassen (hvor jeg altid bliver solskoldet) og en til resten af kroppen. Og hvis jeg begynder at blive rød på kroppen, kan jeg altid bruge lidt af den højere faktor solcreme og undgå at blive skoldet.

Vand
VAND (!!!) det er altså virkelig vigtigt at få drukket væske når man ligger og bager i solen på stranden. Særligt i et land som Indonesien. Så jeg har altid en stor flaske vand med.

Podcast eller en god bog/lydbog
Faktisk lyttede jeg mest til lydbøger da jeg besøgte Bali i denne omgang, for så slipper man for at skulle bladrer eller ligge så man ikke får solen i øjnene – ja, en dovenkrop har jeg altid været.

Snacks
Snacks pakker jeg generelt altid, eller køber undervejs på min rejse. Og det er lige gyldigt om jeg skal på stranden, eller en tur i tog med DSB. Jeg er et ægte snack-dyr og når jeg ligger på stranden er noget af det bedste man kan give mig, peanuts eller frisk frugt. Og om sommeren i Danmark står den selvfølgelig på ærter og friske kirsebær!

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SOMMERSKO JEG GODT GAD EJE