GENBRUGS SAGER I MIT KØKKEN

FEM SØDE FORÅRS KJOLER

minimum kjoler

Dette indlæg er sponsoreret af Minimum.dk

Blomstret kjole, 500DKK HER // Beige stropkjole med blondekant, 400DKK HER // Gul midikjole, 400DKK HER // Hvid blondekjole, 400DKK HER // Grøn plisseret kjole, 600DKK HER //

Så har jeg ramt gode gamle DK igen og det har foråret – ja, jo nærmest sommeren, så sandelig også! Hvor er det dog vidunderligt. Og med forår og sommer, kommer bare brune ben og kjoler i laaaange baner, i hvert fald for mit vedkommende. Jeg vil våge den påstand at 70% af min garderobes indhold er sommertøj og primært kjoler og jeg glæder mig sådan til at få brugt en masse af det. Men lidt nyt er der jo altid plads til og jeg er fuldkommen forelsket i den smukke grønne plisserede kjole fra minimums “moves”-kollektion. Den skal helt sikkert klikkes hjem og bruges så hurtigt som muligt. Jeg tænker at den ville se virkelig lækker ud med guldhalskæder og enkle stiletter til fest, eller bare et par hvide sneakers og en læderjakke til hverdags brug.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENBRUGS SAGER I MIT KØKKEN