BALI ØNSKER - DET SKAL JEG HAVE MED I MIN KUFFERT

INTERRAIL VIDEO – FRA BUDAPEST TIL BERLIN TIL DANMARK

Dette indlæg er sponsoreret af DSB.

Hermed sidste snas footage fra vores interrail tur rundt i Europa sammen med DSB. Den sidste etappe fra Budapest og mod Danmark tog jeg på egen hånd og holdt et stop i en af mine yndlingsbyer, Berlin. Her havde jeg en dag hvor jeg gik rundt og nød byen, drak kaffe og shoppede lidt, blandt andet i en af de vidunderlige HUMANA genbruger som der ligger et par stykker af i byen. Den jeg besøgte ligger lige til venstre for Alexanderplatz, hvis man står med ryggen til shopping centeret Alexa. HUMANA er uden tvivl et besøg værd hvis man er i byen, også selvom man ikke er til genbrugstøj normalvis. Det er nemlig lige så meget en tidssamling som det er en genbrugsbutik, og tøjet er delt ind i årtier helt fra 1930’erne og frem til 1980’erne – så det er også en sjov oplevelse bare at gå derind og prøve noget anderledes tøj. For første gang på rejsen, skulle jeg på strækningen imellem Budapest og Berlin køre med nattog. Det var et af de længste toge jeg nogensinde har været I og jeg følte lidt at jeg var med i en film, eller i hvert fald fanget i en tidslomme. Det var et tog med hvad der virkede som et endeløst antal skrumlende vogne, med tomme kupeer der bar mig op igennem europa- og det var faktisk virkelig fedt, synes jeg. Det var sådan et slags tog, hvor man skulle hive hårdt i dørene imellem vognene for at de åbnede, for derefter at gå ud på to vibrerende jernplader der forbandt vognene – det var næsten som om man kunne mærke skinnerne lige under sig. Lidt af et eventyr, men jeg fandt mig en kupé helt for mig selv og tilbragte natten der. DSB har som tidligere nævnt sponsoreret denne tur og det er også på deres hjemmeside HER at I kan læse meget mere om interrail. Hvilke billetter skal I købe, hvor vil I hen og meget mere vil I kunne finde svar på der. Og jeg vil i hvert fald komme med en hel klar opfordring til alle, om at drage ud på en interrail mindst én gang i livet. Jeg er i hvert fald sikker på at det ikke er sidste gang jeg skal rejse på den måde!

1 kommentar

  • Karla

    Hvor er din smukke stribede off shoulder kjole fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALI ØNSKER - DET SKAL JEG HAVE MED I MIN KUFFERT