I MIN BACKPACK

MIT SENESTE GENBRUGSFUND: ENDNU EN KASSE

IMG_3400 IMG_3405
Sandaler, HER // Pude, HER
Jeg har vist lidt en hang til altid at komme hjem med kasser, eller kister når jeg tager på genbrugs-heist. Og i sidste uge var ingen undtagelse, min søde mor og jeg tog nemlig en tur til Ullerslev hvor der ligger en fremragende genbrugsbutik, med rigtig fine priser. Her fandt vi denne gamle kiste, men med flads låg som er lidt sjældent til bare 100 kroner. Så var der ikke meget at tænke over, den skulle bare med hjem. Indtil videre har den fået plads i min ene stue under et lammeskind, men måske den ryger ud i gangen på et tidspunkt – jeg er ikke 100% sikker på hvor den skal placeres endnu. Men det ekstra fede, ud over det gå udseende på kasser og kister, er jo at man faktisk kan opbevare en masse ragelse inden i dem. Jeg har nemlig hermed fået mig en støvsuger-skjuler og en bænk  for en hundredelap, det er sgu da ok!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MIN BACKPACK