OUTFIT VED CHARLES BRIDGE, pRAG

NEM SUppE MED EDAMAMEBØNNER, BROCCOLI OG LØVSTIKKE

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Jeg elsker supper (som i EEELSKER) jeg spiser nok suppe i hvert fald én gang om ugen. Der er to primære årsager til at jeg spiser så meget suppe 1: det er mega nemt at lave 2: det er en nem måde at få kværnet en masse grøntsager på. Ofte laver jeg en “indisk dahl” inspireret slags suppe på noget hønsefond, løg, gullerødder og røde linser. Men idag er det altså en super nem, grøn og proteinrig suppe jeg vil tippe jer om. Det tog mig nok omkring 15 at lave suppen.

Ingredienser 1 person:

1/2 rødlæg hakket
1 kartoffel (kan undlades)
Ca 80 gram broccoli
Ca 100 gram edamamebønner (2 håndfulde)
1 spsk flydende hønseboullion
1 tsk chiliflager
Ca 30 gram hakket frisk løvstikke
4-5 deciliter vand
Salt og peber efter behov.

Fremgangsmåde
Svits løgene på panden med en lille smule oliven olie, tilsæt derefter alle de andre ingredienser og sæt låg på gryden. Lad det stå og simre ved middel varme i 10-15 minutter. Blend derefter suppen til den er cremet – og drys lidt ekstra løvstikke eller persille over inden servering.

   

1 kommentar

  • Ea

    Hej Johanne. Den suppe ser sygt lækker ud – den skal jeg helt sikkert prøve.
    Hvad er din favorit suppe?
    Hilsen Ea :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT VED CHARLES BRIDGE, pRAG