TÆPPER OG PUDER, BÅDE TIL INDE OG UDE

NY YNDLNGS SOMMERKJOLE

Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset
Dette indlæg er sponsoreret af minimum.dk

Affiliat link: Kjole,600DKK HER

Jeg skrev i sidste uge, at jeg gik og drømte om denne smukke kjole fra Mimimums Moves kollektion og nu er den endelig kommet ind ad døren. Jeg er ret vild med farven for det første. Det er meget sjældent at jeg køber grønne kjoler, faktisk er det her nok den eneste grønne kjole jeg ejer. Men med solbrun hud (som så fint bliver vist da kjolen har åben ryg) synes jeg at den grønne farve er super flot.

9 kommentarer

 • Den er helt vildt fin!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hvilken størrelse har du i kjolen? Det er sådan en flot farve 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Hej Johanne
  iH hvor jeg ønsker mig den kjole, den er virkelig flot!

  Hvilken bh har du på til den? Jeg tænker ift den dybe ryg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg er simpelthen også så glad for den! Jeg har faktisk ikke nogen bh på. Men hvis jeg skulle tage en bh under kjolen, ville jeg bruge en af FreeBra Of Swedens selvklæbende bh’er. De er lavet i silikone og er geniale til kjoler med åben ryg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg elsker til gengæld den dybe ryg! Jeg synes det er meget mere sexet og feminint end fx en dyb udskæring, men det kan vi jo alle have forskellige meninger om :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg er helt enig. Bar ryg er også langt mere sexet end en dyb udskæring i mit hoved :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ralph Rezende Larsen

  Din sommedress er super flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love your super beautiful green summer dress!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TÆPPER OG PUDER, BÅDE TIL INDE OG UDE