TÆPPER OG PUDER, BÅDE TIL INDE OG UDE

NY YNDLNGS SOMMERKJOLE

Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset
Dette indlæg er sponsoreret af minimum.dk

Affiliat link: Kjole,600DKK HER

Jeg skrev i sidste uge, at jeg gik og drømte om denne smukke kjole fra Mimimums Moves kollektion og nu er den endelig kommet ind ad døren. Jeg er ret vild med farven for det første. Det er meget sjældent at jeg køber grønne kjoler, faktisk er det her nok den eneste grønne kjole jeg ejer. Men med solbrun hud (som så fint bliver vist da kjolen har åben ryg) synes jeg at den grønne farve er super flot.

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TÆPPER OG PUDER, BÅDE TIL INDE OG UDE