TUN FRIKADELLER MED PERSILLE OG LØVSTIKKE

SMUKKE SOMMERSKO JEG GODT GAD EJE

Untitled #366

GET THE SHOES ONLINE – CLICK BELOW

Affiate links: Denim espadrillos, 155DKK HER // Aztek mønstrede espadrillos, 545DKK HER // Sandal med pompomer, 424DKK HER // Sorte sandaler med midi-hæl, 812DKK HER // Blå sandaler med midi-hæl, 979DKK HER // Sandal med spænder, 588DKK HER // Brune flade sandaler, 311DKK HER // Stan Smith, 779DKK HER// Sandal i flet med mønster, 479DKK HER // Blå Birkenstock, 579DKK HER //Laksko med snørre, 365DKK HER // Adidas Originals superstar, 968DKK HER //

Jeg elsker sko og jeg elsker pompomer og boheme-etniske mønstre (næsten lidt for meget) og går gerne all in på den meget farverige og boho-inspirerede vibe så snart sommeren er over os. Samtidig er jeg også en sucker for lækre sneakers – og selvom det selvfølgelig er håbløst bagud og virkelig ikke særlig trendsætter agtigt, er jeg stadig dybt forelsket i de klassiske Stan Smiths med grønt bagstykke og guld skrift. Og til de dovne dage eller strandture findes der jo næsten ikke noget bedre end at hoppe i et par Birkenstocks – og jeg er helt vild med den kobolts-blå version ovenfor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUN FRIKADELLER MED PERSILLE OG LØVSTIKKE