NY YNDLNGS SOMMERKJOLE

TUN FRIKADELLER MED PERSILLE OG LØVSTIKKE

IMG_4571
Dette indlæg er sponsoreret af John West Tun.

Tun på dåse det er vidst noget vi alle spiser engang imellem, det er simpelt og sundt – og nemt! Jeg selv, som ikke er den største fiskespiser i verden, er faktisk ret glad for tun – særligt i de perioder hvor jeg træner meget. Men i stedet for at tage tunen direkte fra dåsen og bare køre det ind, har jeg idag prøvet at lave en lidt lækker – sommerlig, ret med tun. Nemlig tun-frikadeller med persille og løvstikke (mine to favorit krydderurter iøvrigt). Opskriften kan I se nedenfor. Men denne opskrift har jeg altså fundet på i forbindelse med mit samarbejde med John West Tun. Og hvis du har en særlig lækker tun-ret et sted i dit opskrifts-repetoir så skal du spidse øre (eller øjne I guess…) Hver måned kan man nemlig vinde et rejsegavekort på 5000 kroner på mybestjohnwest.dk – alt man skal gøre er at uploade billede af sin bedste tun-ret med tilhørende opskrift. Og hvis man får sine venner og familie til at stemme, kan man være heldig at samle nok stemmer til at komme i finalen, hvor der er et rejsegavekort på 25000 kroner på højkant! Så det er bare med at være kreativ og uploade billede og opskrift HER. Jeg synes det er en ret sjov konkurrence, som opfordrer folk til at eksperimentere lidt med en klassisk hverdags-spise som dåsetun.

IMG_4559 IMG_4560 IMG_4572

Johannes tunfrikadeller – med persille og løvstikke

1-2 personer.

Ingredienser:
1 dåse John West Tun (i vand)
1/2 finthakket alm. løg
3 asparges
1 æg
50 gram frisk løvstikke
50 gram frisk persille
2 spsk havregryn (for at få farsen til at hænge bedre sammen)
1/2 lime
– Salt og peber

Fremgangsmåde:
Alle ingredienser blandes og salt og peber tilsættes, samt saften fra den halve lime. Frikadellerne formes og steget til de er gyldenbrune i olivenolie. Jeg serverede dem på en bund af agurk og avocado, men de ville også være lækre på ristet rugbrød eller sammen med en sommersalat af en art.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY YNDLNGS SOMMERKJOLE