LIBRESSE SURPRISE & MULIGHED FOR AT VINDE DESIGNPRODUKTER

3 FAVORITTER I MIN SOMMER MAKEUP-RUTINE

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Dette indlæg er sponsoreret af Origins

Når det kommer til make-up i sommermånederne, går jeg gerne så sparsomt til værks som overhoved muligt. Og jeg synes at foundation, pudder og hele det show bliver for meget for mig – og jeg får det iøvrigt 10 gange varmere, når mine porrer i ansigtet er lukket helt til. Men siden mit samarbejde med Origins blev sat i værks, for snart 4 måneder siden, har jeg fundet den perfekte løsning, til hud-produkter i sommervarmen. Dét som jeg gerne vil have om sommeren, er masser af shine og et frisk look. Så min beauty-rutine i sommermånederne består ganske enkelt af 3 Origins produkter, lidt flydende rouge og en vandfast mascara. Jeg bruger GinZing ansigtscremen, som er oliefri og meget frisk og let (kan ikke holde tunge ansigtscremer ud om sommeren) og under mine øjne – nogen gange blandet med lidt af min concealer (det er et virkelig godt trick mod sorte render!)  bruger jeg Ginzing Refreshing Eye Cream, som er en let rose creme, med en hint af perlemor, så det også skaber noget highlight og lys i øjenkrogen. Og så indeholder cremen koffein og ginsing, som begge medvirker til at hævelsen under øjnene sænkes – det gør virkelig underværker! Og til slut, bruger jeg VitaZing dagcreamen/BB-creamen, som er ret flydende og meget let, cremen kommer ud af tuben i en hvid farve, men som man smører den på huden forandrer farven sig og giver en pæn og jævn hudtone  i ansigtet. Uden at det ligner foundation og uden at det føles tungt på huden og uden at mine sommerfregner (som jeg ærligttalt er ret glad for) bliver skjult! Og så bare lidt rouge på kinderne og lidt mascara – and I’m good to go. Priserne på disse tre produkter er iøvrigt netop blevet sænket – så det er jo helt perfekt! Hermed fik I altså min sommer-beauty-rutine, jeg håber det er noget I kan finde inspiration i.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIBRESSE SURPRISE & MULIGHED FOR AT VINDE DESIGNPRODUKTER