BRAUN SILK EPIL 9-961E – TEST VIDEO & TRE GODE RÅD TIL EPILERING


Video og indlæg er sponsoreret og betalt af Braun.

Jeg har tidligere anmeldt Braun Silk Epil 9 – og idag er det søsteren Braun Silk Epil 9-961e som jeg vil fortælle lidt om. For denne pakke indeholder nemlig alt hvad jeg har brug for, for at sørge for at mine ben er sommerklar – og holder sig lækre, i lang tid. Jeg har lavet en how-to-guide og gennemgang af epilatorens forskellige funktioner (den kan nemlig langt mere end bare at epilere)  i videoen ovenfor – så tjek lige den ud! Epilatoren kommer nemlig med et aftageligt “hoved” som kan skiftes. I Braun Silk Epil 9-961e pakken, kan man skifte imellem epilator, barbermaskine og eksfolierings-børster.
Sådan bruger jeg min Silk Epil 9-961e-pakke:

2-4 gange ugentligt bruger jeg eksfolieringsbørsten på min hud, både på arme og ben og nogle gange brystkassen hvis jeg synes min hud har behov for det (hvilket den har om sommeren) når man tænder for maskinen begynder børstehoved at dreje lynhurtigt rundt, og alle de små hår i børsten sørger for at fjerne døde hudceller og stimulere huden. Det hjælper (seriøst!) virkelig meget på tør hud og hud der skaller!

1 gang hver 14 dag – til hver 3 uge, hvis jeg er doven, epilerer jeg mine ben. Jeg gør det altid om aftenen og jeg gør det afslutningsvis efter et varmt bad, så er huden nemlig afslappet og det gør mindre nas.

Til armhulerne bruger jeg barbermaskine-hovedet, og hvis jeg lige mærker et par små hår jeg har misset på benene, bruger jeg også barbermaskinen, da den er hurtig og ikke efterlader nogle røde områder.

Stay tuned – for her på bloggen vil I nemlig også snart kunne få gavn af dette samarbejde med Braun!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *