DEN PERFEKTE SOMMERBLUSE

MIINTO SUMMER SALE – FÅ 40% PÅ ALLE VARER

Untitled #367
Dette indlæg er sponsoreret af Miinto.dk.
GET THE ITEMS ONLINE – CLICK THE PICTURES BELOW:
                                                                                                                         

Fra 7-10 Juni holder Miinto.dk summersale, hvilket betyder at de tilbyder 40% rabat på alle varer. De af jer som har læst med på bloggen her, eller set med på youtube i mange år, vil vide at det aller første samarbejde jeg nogensinde indgik var med netop Miinto.dk. Det var faktisk også dem (særligt en af deres daværende ansatte) der på mange måder satte min karriere igang. Så det er fedt at vi idag, mange år senere, stadig kan arbejde sammen. Og det er ikke kun fedt for mig, for hvis I holder øje med min instagram imorgen, vil I finde ud af at dette samarbejde også kan gavne er ;-)

Til de af jer som ikke kender til Miinto.dk endnu, kan jeg fortælle at de har over 45.000 varer fra 1200 brandts (der er både beauty, kids, mænd, kvinder, bolig) – og så er hjemmesidens opfindere gu’ fra Odense! Og grunden til at Miinto.dk er lidt anderledes end andre hjemmesider, er at man faktisk shopper hos de forskellige butikker rundt om i landet, Miinto.dk er ligesom bare mellemmanden og dermed kan man støtte mindre og lokale butikker. Selv butikker i Faaborg er faktisk representeret derinde. Hvis I vil følge med  I hvilke nye brandts og tilbud der bliver lanceret på Miinto.dk kan i signe op til nyhedsbrevet HER  eller følge med på instagram HER

1 kommentar

  • Hallo , ich glaube, dass i saw , die Sie besucht mein Web-Seite so i kam auf ” Rück der wollen “. Ich bin versuchen, finden Fragen bis verbessern Ich denke, gut genug ausreichend zu bedienen einige machen Ideen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE SOMMERBLUSE