SOMMERMUST-HAVES & KONKURRENCE OM GAVEKORT PÅ 500 KRONER TIL MATAS

MIN SOMMERUNIFORM: OFF SHOULDER & DENIM

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

GET  THE LOOK ONLINE
Affiliate links: Shorts, HER // Top, HER // Taske, (købt på Bali) lignende til  300DKK  HER

Dette antræk og tilsvarende outfits er i øjeblikket min sommer-uniform. Off-shoulder tendensen har jeg elsket lige siden den kom frem – også selvom man stæder ind i et lille problem hvis man vil have bh på. Jeg er temmelig afslappet hvad angår at gå ud uden bh, men hvis man ikke har det sådan, er min bedste anbefaling i sommervarmen at bruge en bandau-bh, de er behageligt og uden bøjler osv.  og så kan de tilmed bruges som bikini-top, hvis man skal en tur i parken og sole. Denim shorts er jo også en sikker vinder, jeg drømmer om at finde et perfekt par distressed-levis, men indtil da er jeg også godt tilfreds i min fars aflagte Lee jeans, som jeg har klippet af og syet ind for et par år tiden. Og sidst men ikke mindst, selvfølgelig en bohemian farverig taske, det er et must for mig, når det kommer til at sammensætte mine sommerantræk. Se mange fine tasker, HER.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SOMMERMUST-HAVES & KONKURRENCE OM GAVEKORT PÅ 500 KRONER TIL MATAS