22 IDÈER TIL SOMMER-FEST LOOKS

SIMPELT SOMMER ANTRÆK – STRÅHAT & DENIM

Processed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with kk1 preset

FÅ HELE OUTFITTET ONLINE
Affiliate links:

Shorts, 141DKK HER // Top, 249DKK HER // Hat, 217DKK HER // Converse, 489DKK HER

Min første sommer bosat i Odense nydes i fulde drag. Med solslikning i Mosen (en af byens mange hyggelige parker et stenkast fra min lejlighed) aften vin på Siesta i Eventyrhaven og kolde drinks i de sene timer på Snik Snak. Men trods alt dette, byens små oaser og det gode selskab herude, savner jeg alligevel Faaborg og mine forældres have engang imellem. Derfor var jeg i sidste weekend hjemme på kort visit for at fejre fars-dag, hvor min mor skød disse billedet af mig, med udsigt ud over vores mark. Den opmærksomme læser vil derfor også spotte et sort lam i højre side af venstre billede, haha – hvem vidste at får var linselus?! Imorgen vender jeg endnu engang snuden mod 5600 (ikke mindst fordi jeg længdes efter Faaborgs genbruger og loppemarkeder!) men bloggen kommer ikke til at stå stille – det lover jeg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22 IDÈER TIL SOMMER-FEST LOOKS