VERDENS NEMMESTE THAI-INSPIREREDE SALAT

STRIBET GENBRUGSSÆT

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

FIND LIGNENDE KJOLER ONLINE – KLIK PÅ BILLEDERNE NEDENFOR
Affiliate links: HAT, 195DKK HER // SKO, 599DKK HER // ARMBÅND,  FRA BALI

Idag er jeg hjemme i Faaborg for at passe min nevø og niece, eller det er i hvert fald den umiddelbare årsag. At jeg så i det skjulte godt ved, at det også var Faaborgs genbrugsbutikker der trak, er jo en anden sag ;-) Idag fandt jeg faktisk ikke “så meget” fangsten lød på: ovenstående sæt, gammelt og måske endda hjemmesyet. En fin lyserød, broderet dug som vist skal syes til en bluse, og en gammel og flot æske, som viste sig at være fuld af fine blondebånd og så 2 små gamle patent-sodavandsflasker. Alt i alt en rimelig god fangst, når man tænker på at jeg var noget under tidspres (havde KUN, 1 time til 2 butikker jo!) Hvad siger I til sættet, det skal måske have lidt justeringer. Det er en kjole med en lille bolero/jakke ud over. Og jeg har leget lidt med tanken om at klippe kjolen over og gøre den til en nederdel, og så sætte knapper i jakken, så den kunne bruges som skjorte. Skal/skal ikke?

5 kommentarer

 • Clara

  Virkelig flot sæt. Synes umiddelbart ikke du skal klippe i det, det er virkelig fint som det er.
  Jeg tænkte på, om du ikke havde lidt inspiration til nogle studenteroutfits? Er rimelig lost og synes du plejer at have nogle gode forslag, der ofte falder lige i min smag. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Johanne, det lyder til at være nogle rigtig lækre fund. Kan du ikke lave en Guide til gode genbrugsbutikker i Odense? Jeg er, som du, lige flyttet her til og jeg synes at det halter lidt, men måske kigger jeg bare de forkerte steder?
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Flot, flot, flot…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig et fund det der. SÅ fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Helt fantastisk flot sæt!
  Fine farver og snit. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS NEMMESTE THAI-INSPIREREDE SALAT