SMUKKE SOMMERKJOLER TIL UNDER 300KRONER

EN TERNET KJOLE & MIN NYE SKOLEPULT

IMG_5671 IMG_5637 IMG_5707 IMG_5661

Dette indlæg er sponsoreret af Ellos.dk og indeholder affiliate links.
Kjole, 279DKK HER // Lerpotte, 99DKK HER // Glasvase, HER // Hat, 160DKK  HER // Sko, 150DKK HER

Jeg har kigget på denne fine ternede kjole hos Ellos.dk i evigheder og i sidste uge besluttede jeg mig for at klikke den hjem. Desværre er det jo nærmest for koldt til at have den på i disse dage, men jeg smutter til Norge på ferie med min familie i weekenden og håber at vejret deroppe, vil give lejlighed til at vise kjolen frem, tilsat en stråhat – selvfølgelig, de røde og hvide tern er jo trods alt lidt bondepigede.
I baggrunden af billederne (som iøvrigt er taget i mit nyindrettede kontor) kan I se et af mine seneste genbrugsfund, nemlig en gammel skolepult! Den var lidt vakkelvoren, men det kunne lidt lim og en nat i skruetvinge sagtens fikse. Jeg gav bare 100 kroner for det gamle skolemøbel og jeg er tosset med det. Det er perfekt slidt af mange års børneblyanter og klippeklistredage (det er sådan VIRKELIG slidt, tror måske det har boet i et sløjd lokale) og jeg elsker det. Og bare et par dage efter at jeg havde købt skolepulten, fandt jeg 4 gamle skolestole til 225 kroner, som jeg selvfølgelig også måtte eje – som spidsebordsstole altså. Jeg ved ikke hvor den pludselige kærlighed, til gamle skolemøbler kommer fra, men jeg er ret oppe at køre over både stolene, som jeg nok skal vise jer snart, og den gamle skolepult. Er jeg den eneste der er tosset med de slidte gamle skolemøbler, eller er I andre der har det på samme måde?

   

1 kommentar

  • Michelle

    Hej Johanne! Jeg kan spotte udskiftning af gulvet i dit køkken i baggrunden af billledet og hvor ser det godt ud! Jeg står selv og overvejer lign. løsning, så jeg ville høre hvor du har købt gulvet og om du kan huske hvad det kostede? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SOMMERKJOLER TIL UNDER 300KRONER