YNDLINGS SOMMERKOMBI: LYSEBLÅ STRIBER & STRÅHAT -

MIN BILLEDDAGBOG FRA SKJERNØY I NORGE

IMG_6491
Blå striber, off-shoulder, knapper OG broderede prikker?! Denne fine sag er mit seneste køb fra H&M’s trend afdeling. Solbrillerne er købt i Lindex i Norge.
IMG_6264
Lilla løv der dækkede det meste af klipperne på de småøer som lå i den bugt hvor vi boede.

IMG_6191
Udsigten fra vores lille træhytte, som heldigvis for mig havde et kæmpe panorama vindue i stuen. Jeg siger heldigvis for mig, fordi jeg desværre lå syg i 3 dage, men udsigten hjalp!

IMG_6227 (1)
Gamle bådhuse, fiskegrej og joller fandtes i hver en fjord.

IMG_6200
Min kusines søde søn underholdt patienten i bedring. Jeg tror muligvis at han imiterer en abe, eller måske min far på dette billede, hehe.

IMG_6113
Hindbær, på norsk bringebær fundet i det fri. Der boomede med både vilde hindbær, blåbår og kantareller på den lille ø Skjernøy hvor vi boede. 
IMG_6087
Min smukke mor og kusine på vej fra Hirtshals mod Christiansand.

IMG_6074
Kjolen er vintage, ringen er fra Maanesten og min halskæde er som sædvaneligt et Lovetag fra Jane Kønig.

IMG_6110
Det tager omkring 3 1/2 time at komme fra Hirtshals til Christiansand, jeg tror at vi brugte hele den første time af turen på at nyde den smukke solnedgang.

IMG_6275
Første gåtur efter 3 dage i sygesengen (derfor det chikke outfit ;-) )

IMG_6289 (1)
Jeg følte at jeg var på vej til at køre ind i Jurassic Park eller et eller andet crazy univers, da vi krydsede denne bro for at køre igennem en 3 kilometer lang tunnel. Nordmændende har fanget, at det der med at tro andet kan flytte bjerge, er en langsommelig affære – men det er lige meget for de har dynamit.

IMG_6296Selvom vi officielt var på sommerferie, bød det norske vejr altså på en del regnskyld og hvilken bedre måde at fordrive tiden på, end en omgang Tegn Og Gæt til lyden af en knitrende pejs. Det føltes næsten som ski-ferie for en enkelt dag.

IMG_6417
Broen man må krydse for at komme til Skjernøy, og det nærmest flotteste hus på hele øen. (vi kiggede ind af vinduerne selvom det er uhøfligt og alt var pastelfarvet, selv børneværelset lignede en Noa Noa reklame!)

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YNDLINGS SOMMERKOMBI: LYSEBLÅ STRIBER & STRÅHAT -