LYSERØD RET MED FENNIKEL & RØDBEDER

YNDLINGS SOMMERKOMBI: LYSEBLÅ STRIBER & STRÅHAT –

 photo IMG_6019_zpsjy8ymlb7.jpg photo IMG_6005_zpsa7jpv8jj.jpg photo IMG_5988_zpstjvkd2ym.jpg
IMG_5990
 photo IMG_6018_zpsbbdrvxgg.jpg

Top, H&M // Nederdel, Asos // Sko, Asos // Hat, Asos

Jeg fandt denne fine fine top i H&M forleden dag, og jeg tror faktisk ikke at jeg måtte betale meget mere end 150 kroner (jeg kan selvfølgelig ikke huske den præcise pris, sorry) – det er jeg temmelig godt tilfreds med. Jeg fandt den tilfældigt i H&M’s mere “damede” afdeling, den der afdeling for 30+ kvinder, der gerne vil være sådan lidt business, men stadig feminine. Det er ikke altid at jeg finder noget der falder i min smag i denne afdeling, men jeg tjekker den alligevel altid når jeg er i H&M. For engang imellem dukker der en super sød kjole eller bluse op.

1 kommentar

  • Anna

    Den er så fin. Har lige anskaffet mig den samme :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSERØD RET MED FENNIKEL & RØDBEDER