SOLFERIE TIP: DRINK UP ANSIGTSMASKE

LIDT NYT TIL SOVEVÆRELSET

IMG_6963 IMG_6976 IMG_6991
Dette indlæg er sponsoreret af Ellos.dk og indeholder derfor reklame. Men jeg kunne aldrig drømme om at skrive om noget, jeg ikke kan stå inde for :-)

Lampe med “glas-klokke” HER // “&”-tegn, HER // Månefase-plakat, Ebay // Kelimpude, HER // Sengetøj, HER // Sengegavl, IKEA // Planter, IKEA // Potter, fra et gammelt gartneri.

Jeg har i lang tid været på udkig/gået i tænkeboks for at finde et flot motiv eller bogstav med glødepærer stukket ind i. Jeg tænkte i noget tid på at lave et “J” selv, ud af noget pap og lim. Og det kan man muligvis også, men det virker ret omstændigt. Og så faldt jeg forleden over dette fine “&”-tegn i rustet-jern på Ellos.dk og blev ret forelsket. Det giver sådan et dejligt roligt lys i soveværelset og så passer rust-farven rigtig godt ind med mine andre jordtonede og rolige elementer. Puden er også fra Ellos og røg lige med i kurven, da jeg havde kigget på den i månedsvis og der  udover det, lige nu 20% rabat at hente på hele deres boligsortiment! Se hele Ellos.dk’s bolig sortiment HER – der er altså grobund for at gøre sig nogle gode fund, så hvis du længe har haft noget fra Ellos i kikkerten, vil jeg anbefale at slå til nu. Jeg er i hvert fald ovenud glad for min nye lampe og pude. Min sengegavl er iøvrigt ny og fra IKEA (modellen hedder Brimnes og min seng er også i samme model) – den er GE-NI-AL, da der dels er en stor hylde til lamper og pynt øverst, men også hylder ind i hver ende af gavlen, så man kan ligge bøger, briller, telefon og alt andet roderi derinde. Nå, men det var altså lige et lille kig ind i mit soveværelse – jeg håber I synes det var hyggeligt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLFERIE TIP: DRINK UP ANSIGTSMASKE