VEGANSK LASANGE & VEGANSK BECHAMELSAUCE

SOLFERIE TIP: DRINK UP ANSIGTSMASKE

IMG_6896 IMG_6894

Dette indlæg er sponsoreret af Origins.dk
På mine sidste 3 rejser, interrail i Europa i foråret, sommerferie i Norge med min familie og senest 6-dages sol-ferie i Palma De Mallorca med Anna, har jeg haft denne ansigtsmaske med mig. Jeg har brugt den ca. én gang hver til hveranden uge de sidste mange måneder og på ferier hvor huden bliver udsat for vind og vejr, salt og sol er den U-UNDVÆRLIG! Ansigtsmasken er en “overnight”-maske, som du påfører om aftenen og sover med. I virkeligheden minder den meget om en enormt fed creme, derfor er den også ganske drøj i brug og har holdt i snart 6 måneder. Masken har jeg nævnt (MANGE, haha) gange tidligere her på bloggen, men den er simpelthen bare gået hen og er blevet en helt klar favorit i mit beauty- repertoire. Masken er lavet på blandt anden avocado og har også en fin lysegrøn farve og så dufter den af abrikos og er enormt fugtgivende og forfriskende. Masken koster 140kroner (50ml) og kan købes HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSK LASANGE & VEGANSK BECHAMELSAUCE