OVERSIZE DENIM JAKKE

2 STØVLER 4 OUTFITS

sorteruskind

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder derfor reklame. Men som altid, står jeg fuldt inde for hvert et ord i dette indlæg.

Kjole, H&M trend // Halskæde, H&M // Sko fra B&CO , 800DK HER 

Jeg er fuldkommen tosset med disse 70’er inspirerede ankelstøvler. Hælen er tilpas høj til at rette ens holdning op og tilpas lav, til at en 175 centimeter høj ladie som jeg, sagtens kan have dem på til hverdag. Idag er det første dag for den odenseanskegade-festival, Karrusel og ovenstående bliver mit outfit. Tilpas feminint med silkekjole og blonder, og tilpas rocket med de rå ruskindsstøvler og måske en denimjakke i aften.

Både støvlerne på billederne ovenfor og nedenfor er fra B&CO, som denne kampagne er lavet i samarbejde med. Og hvis jeg med få ord skal beskrive hvad B&CO tilbyder er det trendprægede sko, i ordentlig kvalitet til overkommelige priser. Støvlerne øverst er i ægte ruskind og koster derfor 800 kroner, mens støvletterne nederst er i ruskindslook og derfor ikke koster mere end 550. Der er altså lidt for en hver smag. Og så er begge sko iøvrigt rigtig behagelige på trods af at de begge har lidt hæl og det er jo et MEGA plus!

Untitled

Strik, H&M // Kjole, Minimum // Sko fra B&CO, 500DKK HER

Jeg har er meget sjældent iført støvler i andre nuancer en brun, beige og sort, så derfor var jeg først lidt usikker på disse blå støvletter. Men så snart jeg fik dem på fødderne blev jeg ganske tilfreds, de gør altså noget godt for stængerne! Måden jeg har valgt at style støvletterne på, er casual og efterårs-agtig. Det er stadig for lunt til en decideret uldstrik som på billederne, men der går ikke mange uger før strik-med-bare-ben-sæsonen er her. Og det er faktisk én af mine favorit sæsoner, fordi jeg elsker kombinationen af en chunky kabelstrik, bare ben og et par lækre ankelstøvler.
ksdjsdsdv
T-shirt, H&M // Shorts, DIY (min fars gamle jeans) // Sko, HER // Taske, H&M (gammel)

Dette look er stærkt inspireret, endnu engang af Karrusel gadefestivallen. Men lidt mere rocket og cool, end det første outfit som var feminint med blonder og silke. Jeg tænkte at jeg ville gå all in på enkle elementer som bare altid virker. Den hellige treenighed; ruskind, denim, bomuld <3

Untitledhjlkj
Bukser, Gina Tricot // Sko, HER // Bluse, Monki

Som en afslutning på disse 4 outfits besluttede jeg at det ville være sjovt, at gå lidt ud af min comfort-zone og begive mig i kast med et mere formelt outfit. Og bukser. Det er nok 6 måneder siden jeg sidst har været iklædt sorte bukser, men når man pepper disse herre-bukser op, med en høj hæl og en lille sløjfe på blusen, synes jeg faktisk godt at jeg kan se mig selv i dette outfit.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERSIZE DENIM JAKKE