JEG VIL HAVE SKO SOM SALLY DRAPER

HVIS MAN IKKE HAR NOGET AT SIGE, HVAD GØR MAN SÅ… HOLDER MUND???

hcgvhbj,kn.
Ja, det ligner jo ikke ligefrem undertegnede at holde netop det, altså mund. Holde hånd, måske. Holde tankerne i skak, joo jeg prøver da. Men holde mund, det er sjældent noget jeg gør mig i. Og dog. For måske har I bemærket det, eller også har I slet ikke været forbi herinde, fordi det netop har været så dødsens kedeligt. Men jeg har kun bloggen minimalt de sidste, efterhånden mange, uger. Af den ene simple (og samtidigt slet ikke simple) årsag; jeg har intet haft at sige. Jeg har ikke haft noget på hjertet. Overhoved. I hvert fald ikke noget jeg kunne få klimpet ned igennem tastaturet. Hvis du lige nu sidder i spænding og venter på the grand finale, hvor jeg pludselig afslører HVAD det er der har gjort mig så tavs det sidste stykke tid, så må du altså væbne dig med tålmodighed. For sandheden er, at jeg ikke sådan helt nøjagtigt er klar over, hvorfor jeg har været så helt og aldeles tom for ord. Altså, det er ikke sådan at jeg har gået de sidste 14 dage i tavshed og isolation – tvært imod faktisk. Og det kan godt være, at det bare er dét der har stået i vejen for at komme herind på bloggen og få sagt ting til jer. Hvis jeg må være så cheesy, og det må jeg; jeg tror jeg har haft brug for at leve helt normalt, være helt til stede og kun bruge de sociale medier til at svare mine venner og familie og ellers bare være til. Det er VIRKELIG længe siden at jeg har haft den her følelse. Men den er alligevel ikke helt fremmed for mig, for jeg har før oplevet at mit liv simpelthen er for spændende til at jeg vil stoppe det, for at sidde foran computeren.

Nååå… Men. Det var vel det, tror jeg? Og så alligevel.

Igennem disse uger, helt væk fra jer og bloggen har jeg været virkelig bange for at miste jer. Mine læsere. Eller mine, I er jo slet ikke mine. Men der er alligvel bare næsten 10.000 af jer, som er her fast – så er der alt det løse og alle mulige som lige tjekker ind ved tilfælde. Men der er nogle af jer, som kommer ind og kigger i hvert fald en gang om ugen. Og som skriver mig beskeder, mails og kommentarer. Og som har fulgt med i hvad der snart føles som evigheder. Og jeg vil virkelig ikke miste jer. Men jeg vil heller ikke miste mig selv.  Og derfor tror jeg også at jeg vil lægge lidt om herinde på bloggen. Min vison for hvad bloggen er, og hvad den skal være fremadrettet har nok ændret sig lidt over de sidste par år. Fra i 2009 hvor jeg kun lavede youtube videoer, og ville ændre verden og snakke politik og kærlighed og skabe debat. Til 2014 hvor bloggen kørte på fuld tryk og det virkelig drejede sig meget om mode, collager og mode. Til nu… Hvor jeg er flyttet i egen lejlighed, hvor mine prioriteter er anderledes, hvor jeg er anderledes og hvor jeg for alvor er mere i tvivl om hvem jeg er, end jeg nogensinde har været før. Hvad skal bloggen så handle om nu?

Jeg vil først og fremmest ønske, af hele mit hjerte, at I gider give jeres besyv med. Hvad vil I gerne have? Og den første der skriver “not-my-arms-challenge” for en kold klat humus lige i smasken.

Hvad vil jeg gerne have at bloggen skal være? (Det samme her, gælder iøvrigt også for videoerne og min youtubekanal)
Mere personlig. Mere skreven. Flere ord, som er sjove og interessante og ikke overfladiske. Jeg vil gerne give lidt mere af mig selv og ikke være distanceret. Og jeg vil gerne fortælle jer lidt mere om de projekter jeg går og roder med til hverdag. Og hvilke andre ting, emner om man vil – der beskæftiger mig ud over dem jeg har berørt de sidste mange år. Jeg ELSKER film og serier og musik. Som i virkelig meget. Og det vil jeg rigtig gerne bruge mere energi på herinde. Selvfølgelig kommer der mere bolig, mere genbrug og mere gør det selv. Jeg går efterhånden næsten lige så meget op i indretningen af mit hjem, som jeg gør i udsmykningen af mig selv. Og det tror jeg også bloggen har båret præg af siden jeg flyttede hjemmefra – og det vil den fortsat gøre. Men moden skal selvfølgelig stadig være her. Eller moden… det er lidt et pis-ord ikke? For jeg ved ikke noget om moden, jeg kan bare rigtig (RIGTIG) godt lide tøj og sko. Og derfor vil der stadig være en hel masse omkring den del af mig også. Men måske bare fremover på en lidt anden måde?

Jeg vil gerne ud af min comfortzone. Jeg vil gerne gøre bloggen spændende igen. Jeg vil gerne have at det her et et særlig sted på the great interweb, hvor I kommer, fordi I ikke kan lade være. Fordi her er flot, og skørt og inspirerende.

16 kommentarer

 • Frida R.

  Johanne, du er en person, jeg ser rigtig meget op til. Vi har hverken samme tøjstil eller interiorstil, men jeg klikker alligevel herind mindst en gang om ugen. Dine gode holdninger inden for politik, dine “besættelser” af andre årtier, dine inspirerende valg af litteratur og musik, din utrolig gode humor, din store rejseglæde, din gode tanker mm. er alt sammen noget, der betager mig utrolig meget. Bliv endelig ved med at skrive (blogindlæg) og tale (på videoer)! Du giver noget, ingen anden blogger/youtuber giver :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej Johanne.
  Jeg har nu efterhånden fulgt med i rigtig rigtig lang tid. Og jeg har nydt rigtig meget af det du har lagt ud, givet mig mange gode ideer, og inspireret mig til meget.

  Noget jeg måske har savnet lidt, er det mere personlige. – Det skal selvfølgelig være på et plan, hvor du selv synes det er okay og kan følge med. Det behøver ikke være kernen af dig, måske nogle flere indlæg af sådan nogle slags? Hvor man kommer lidt tættere på dig, end bare mad og tøj. – Selvom jeg er helt vild med mad og tøj haha

  Samtidig synes jeg også indretning kunne være enormt hyggeligt og se på. – Måske du vil vise din lejlighed frem, når du en dag føler den er klar og vise frem for os?

  Keep up the good work!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Johanne
  Jeg har fulgt med i jeg ved ikke hvor mange år, og af den ene og simple grund… NEMLIG at du er så inspirerende. Alle dine DIY og sjove outfits, billige tips og lækre genbrugsfund… Jeg elsker, at det ikke bare er make up og mode..
  Måske du ville lave en opdateret lejlighedsyour og nogle “gode køb” indlæg eller DIY når du kommer på noget <33
  Elsker du er tilbage, juhuu – det var savnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Kære Johanne

  Du er fantastisk. Intet mindre. Du er klart min yndlingsblogger, og jeg elsker dit jordnære væsen. Du må aldrig holde mund!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Det ville være mega fedt hvis der var nogle flere vlogs, “What I eat in a day” videoer, eller generelt bare noget om træning og din kost- Er selv vegetar, så synes det er vildt fedt at du prøver at spise plantebaseret for det meste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Johanne

  Jeg har også fulgt med herinde og på dine andre medier i et godt stykke tid, og uanset hvor længe jeg bliver væk vender jeg altid tilbage i ny og næ for at se hvordan det går. Dette skyldes at jeg, som de andre kommentarer også nævner, finder dig enormt nærværende, interessant og sådan lidt quirky. Det kan jeg sgu godt lide. Du er bare autentisk, selvom man kun møder dig igennem en skærm.

  Nå men altså, du spørger hvad der kunne være fedt at se mere af og hvis jeg skal give mit besyv med, så synes jeg dit veganer/vegetar/kød-flirteri er ret spændende. Især fordi jeg selv er veganer og synes det er interessant hvilke tanker, andre gør sig om dette. Derudover ville jeg også være stor fan af musikanbefalinger, madopskrifter, indretningsindlæg, vlogs og Odense-tips til en fellow odenseaner :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg elsker personligt indlæg som disse! Selvfølgelig ikke som det eneste, men jeg synes det er så fedt, at du tør åbne dig op for dine følgere og give noget af dig selv, som man ikke ser på de normale blogindlæg. Derudover er jeg helt vild med alt det du laver om indretning osv – måske kunne et indlæg/en video om økonomiske udfordringer osv. i forbindelse med at bo alene være både spændende og nyttigt. Mange knus, jeg er helt vild med din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Til din tanke om at miste os der følger fast med; Jeg (og sikkert også en del flere) følger med via bloglovin, og derfor skal man jo ikke aktivt gå ind på bloggen og mærke “skuffelsen”, når der ikke er nyt. Det koster mig ikke noget at followe dig på Bloglovin, og jeg bliver bare glad, når der er nyt. Så mig skal du ikke være bange for at miste. Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg har efterhånden fulgt med her i, ja 4 år må det være. Det er ikke til at tro vel? Du har altid været en af mine yndlings bloggere/youtubere netop for du skiller dig ud fra mængden – og jeg elsker det! Jeg elsker din unikke stil. Jeg elsker din personlighed. Jeg elsker dine skriveevner. Kort sagt, du gør det pisse godt. Du er en blogger som man på mange måder relatere til, fordi du som sagt ikke er en af de bloggere som er helt modebevidste og har kendskaber til alverdens dyre brands som Chanel, Gucci og ja jeg kunne blive ved. Du formår at skabe noget som alle kan være med på, uanset om man har oceaner af penge eller ej og det elsker jeg bare.
  Fortsæt som du gør/gjorde. Skrive dine fantastiske sjove og personlige indlæg. Del dine unikke outfit’s med os. Gør det du gør for det du gør er fedt. Du må ikke ét sekund være i tvivl om at du mister dine faste læsere, for det gør du ikke. I så fald, ikke mig ;)
  Knus. Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hej søde Johanne.
  Jeg har fulgt med i et års tid og synes at det fedeste ved dig og din blog er dig. Du har virkelig en fed personlighed og dig og Anna sammen i er simpelthen fantastisk underholdning. Nu skriver jeg lige youtube mæssigt her, men en af mine yndlingsvideoer fra dig af, er et afsnit fra din julekalender hvor du bare fortæller at du faktisk slet ikke gider filme den da og Anna sidder i baggrunden. Kan meget bedre li den slags end alle de der mere mainstream videoer hvor du måske ikke får vist så meget af dig selv. Så forslag til hvad både blog og youtube kunne handle mere om er mad, politik, indretning, og måske nogle travelguides og så bare en masse hygge med Anna!:)
  Håber du kan bruge det her til noget! Forresten hvad hedder sangen du bruger i din nytårs lookbook?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil bare rigtig gerne have mere dig, hverdag og tøj/mode/indretning. Du er pisse god, så bare bliv ved med at være dig. :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Halløj – det som har gjort at jeg efterhånden har fulgt med her i mange år, har været hvordan jeg synes du skiller dig ud, dog må jeg også indrømme, st selvom du har sådan en flot stil – både indretningsmæssigt og tøjmæssigt – så keder det mig lidt. Det fede ved en blog, hvis du spørger mig, er det personlige som gør at du “snakker med os” og at man noglegange kan relatere til det der sker i livet. Selvfølgelig handler det ikke om at udstille hele dit liv og iscenesætte din hverdag som om den var perfekt, men det der med at følge din hverdag lidt og følge med i hvad du går og tænker på.
  Det savner jeg på din blog. Også de mere kedelige dage, hvor der måske ikke er så meget at fortælle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg elsker dig blog, dine videoer og alt hvad du laver! Synes nemlig du er vildt god til at være jordnær, hvor andre bloggere har en tendens til at svæve lidt rundt. Man er ikke i tvivl om hvem Johanne er :) Jeg har også forsøgt at skrive dig en mail, eller komme i kontakt med dig – men kom kun igennem til dit bureau. Hvis jeg kan skrive en personlig mail til dig, må du meget gerne kontakte mig :) (louise_nyholm@hotmail.com) Måske du selv kunne bruge det til din blog/ youtube kanal :)
  Jeg læser gerne med – på alt hvad du laver – og jeg glæder mig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda A

  En af de ting, som har været medvirkende til, at jeg har fulgt din blog i efterhånden maaange år, er din personlighed, din kreativitet og din stil – det er dét der for mig gør bloggen her til “et særligt sted på the great interweb”. Derfor vil jeg elske at se mere til dine små indretnings- og DIY-projekter, ligesåvel som de mere personlige indlæg harmonerer så godt med de steder jeg selv er i livet. Især var jeg utrolig glad for at læse dit indlæg om, at have svært ved at finde ud af hvem man selv er, og hvad man skal. Jeg har selv siddet – og sidder for den sags skyld stadig – med de tanker. Sådan nogle indlæg, og tanker om det sted du nu befinder dig i livet, ville jeg virkelig elske, at du fortsat ville skrive.

  Når det så er sagt, kunne jeg rigtig godt tænke mig, at der kom mere fokus på musik på din blog, når nu det også er et “emne” der interessere dig. Eksempelvis kunne jeg godt tænke mig indlæg om hvad du lytter til nu.

  Fortsæt fremragende dag, Johanne. Du gør et smukt stykke arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jamen Johanne min kære :)

  Du gør det Pisse godt altså. Du er den bedste version af dig selv og intet skal mere forlanges. !!!

  Jeg er en af dem der tjekker stort set dagligt og af og til smider en kommentar. Du svarer jo også på dem af og til og det er SÅ hyggeligt .. Ja det synes jeg faktisk! ;)

  Jeg elsker Bloggen, uanset hvad du skriver gennem tastaturet. . Det et jo ikke os the audience der skal bestemme hvordan det præcist skal være. . For så er det jo ikke sjovt! Så er det aldrig den der følelse; Eeejjjjii fed idé Johanne! Armen altså hele verden burde se dette. . Nu blev jeg klogere eller fik en anden vinkel på det.. Fedt fedt fedt og hoppe hoppe (ja jeg hopper af og til af glæde over små ting.. sådan er vi fordkellige!) yiir, Sikken stemning / DET skal jeg prøve… U get it right. .?? ;)

  Men hvis jeg alligevel skal prøve at besvare dit spørgsmål som kan være med til at forme din blog lidt… DIY, Debatter, Genbrug, MAD, Anna og Johanne !!! (I LOVE LOVE LOVE IT) Dine følelser og udvikling om at blive en voksen kvinde og stå med spørgsmålet som alle i livet har.. hvad vil jeg – Hvad skal jeg… ? Give-aways, ehm… Vlogs! , kan du se at jeg bare generelt elsker det du gør. .? ;D

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lykke Rasmussen

  Hej Johanne
  Jeg har fulgt med i dit liv (YouTube og Bloggen) i snart 7 år nu! Hold kæft hvor er det lang tid, og hvor har du gjort det godt.
  Jeg tjekker om du har lavet nye opslag og videoer næsten dagligt, og elsker seriøst din stil – både tøjmæssigt og boligmæssigt. Og nu hvor du har “hjulpet” mig i så mange år er det vidst tid til at give lidt igen.
  Generelt kunne det være fedt, hvis du lavede flere videoer – jeg var vild med den video hvor du viste din garderobe, og kunne seriøst sidde og kigge i den hele dagen. Dine nye videoer og indlæg omkring madlavning er også ret fede. Du skal huske, at vi læsere jo også bliver ældre, og vores interesser følger nok meget med dine, så dine nye interesser bliver også til vores, men hauls og DIY’s er altid et hit.Jeg vil også rigtig gerne høre om, hvad du laver og hvordan det går med at læse spansk og generelt uddannelse.
  Håber du kunne bruge det.
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL HAVE SKO SOM SALLY DRAPER