JEG STIKKER SYDPÅ - SÅDAN HELT SYD

1 UGES BANK DETOX // FØRSTE EPISODE

//


Reklame i samarbejde med Nordea. Men jeg står som altid inde for alt indhold her på bloggen.

Nordea har udfordret mig til at holde en uges bank detox. Det vil altså sige, en uge hvor jeg ikke må benytte mit kreditkort, inden bank-apps, ikke hæve penge eller noget. Kan jeg klare den? Det håber jeg. Her på dag 1 er jeg meget fortrøstningsfuld, men dog bevidst om at jeg nok kommer til at løbe ind i nogle udfordringer undervejs. Præmissen jeg har sat op for mig selv, er at jeg kun må bruge de penge jeg har i min sparegris – og hvis du tjekker videoen ovenfor, vil du se,  at det ikke er et specielt stort budget jeg har til rådighed. Allerede her fra morgenstunden har jeg bevidst brugt lidt mindre rismælk end normalt, så jeg er sikker på at der er noget tilbage til senere og selvom det blæser og jeg bor 20 meter fra et busstop, tager jeg min cykel ud til dagens første møde. I løbet af de næste par dage, kommer der 2 videoblogs mere, så følg med og se hvordan min uges bank detox forløber sig.

   

2 kommentarer

  • Emma Pedersen

    Hej Johanne, jeg har vundet en konkurrence hos dig for noget tid siden, men mangler lige svar fra dig på mail endnul. Det ville være rart hvis du lige ville vende tilbage! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • may

    Videoen er meget cool, og jeg vil også gerne vide, hvordan min uges bank detox løber ud. Jeg vil også gerne have mit liv uden bank apps. Tak for din andel, og jeg vil følge

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

JEG STIKKER SYDPÅ - SÅDAN HELT SYD