EN RØD KJOLE PÅ EN USKARP SØNDAG

JEG STIKKER SYDPÅ – SÅDAN HELT SYD

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

14524427_1501594759856007_6571670723040955404_o

Mine to søde og vilde veninder, købte for lidt over en måned siden en gammel skrammel bil, pimpede rettet med lyserødt, leopard-tilprintet frotté, hængte 2 tilsvarende connie-terninger på bakspejlet, fyldte bagagerummet op med leverposteg, soveposer og spritbriketter og så kørte de ellers ud i verden. Jeg ved ikke engang hvor mange lande de har besøgt indtil videre, men jeg ved at lige nu er de i Portugal. Og om et par timer er jeg det samme. Vi havde nemlig, fra begyndelsen snakket om at jeg skulle joine – men mest bare på den der måde, hvor man siger at “det kunne være så fucking fedt mand!” – og det kunne det også, men det bliver ikke nødvendigvis til mere end det. Sådan er det ikke denne gang, for sådan vil jeg faktisk helst ikke have det. Hvorfor ikke tage afsted?! Hvorfor ikke presse citronen og få de aller sidste dråber med? Er det ikke dét, det hele handler om?

Ok, sorry. Jeg blev revet med igen. Det lyder jo som om, at jeg ved hvad livet handler om. Det gør jeg ikke. Men jeg ved, at hvis det handler om, at købe en flybillet til Portugal* i sidste øjeblik, og køre langs Algarvekysten til Gibraltar i en gammel smadderkasse, og spise hvide flutes og pulverretter lavet på trangia, og sove i telt, på et helt sikkert dårligt liggeunderlag, og bade nøgne en eller anden dunkel aften, så ved jeg, at jeg er ret vild med livet.

Jeg lander i den syd portugisiske by Faro her til aften og så skal vi eller køre langs kysten, mod først Gibraltar, og stå med fødderne i vandet helt på kanten af Europa og kigge over på Afrika. Derefter Malaga. Er der noget vi skal se? Noget vi skal spise? Nogen gode råd? Hit me.

5 kommentarer

 • Jeg kunne nu også godt liiiige bruge en tur sydpå, piv piv. Må nøjes med at nyde det ellers så varme vejr herhjemme :((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonnie Lykke

  Hej Johanne,

  Lge der kan jeg hjælpe dig – det er min hjemmebane. Jeg har været rejseleder i Almeria i sydspanien.
  Tag helt sikkert til Rhonda. Turen i sig selv er så smuk og byen er hyggelig med dramatiske scener. Lov mig derefter at stikke til Granada og se La Alhambra. Du finder ikke en smukkere bygning – jo, noget særligt er også La Mesquita i byen Cordoba. Dét er en syn for guder – hvilket meget bekvemt for en bygning, der er en blanding af en moské og en katedral
  Sidst vil jeg nævne byen Sevilla, hvor I ganske må se Plaza Espania. Mange ting i denne verden er smukke, men at mennesker kan bygge noget så overvældende smukt fik mig til at føle mig så lille og så stor på samme tid. Min evner til at udtrykke mine følelser på papir kan ikke række til at beskrive hvilke tanker og følelser der strømmede ind over mig, da jeg stod på pladsen – så mon ikke du kunne give et forsøg?
  God fornøjelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Poulsen

  Malaga er et dejligt sted. Når i er på de kanter vil jer råde jer til at besøge byen Mijas, som kun ligger en times kørsel fra Malaga by (sådan som jeg husker det) Det er en by oppe i bjergene hvor ALLE huse er hvide kalket. Det er super smukt og en helt bestemt stemning med en masse små gyder, trapper og (rigtige) pakkeæsler. Helt sikkert et besøg hver. Og her kan du på “hovedtorvet” få en ordentlig omgang Paella :)
  Rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Fedt Johanne!
  Ønsker du en fed tur. Gør jer selv den tjeneste når i nu står dér i Gibraltar, at komme op på toppen af bjerget. På en god dag kan man se helt til Afrika ;) Yes been there done that. Var også en hel dags tur til Afrika -det skulle vi da have med i bagagen.. Kan klart anbefale den smukke tur gennem bjergene til Rhonda og se de historiske ting dér. Og lige nu kan jeg selvf ikke huske byen navn men den stick modsatte retning til Syd Øst er der et “verden natur fænomen” nemlig La Alhambra (Googlede og det ligger i Granada) GØR JER SELV DEN TJENESTE AT OPLEV DÉT STED MED EN GUIDET TUR!
  Kram herfra! Og god rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Weinkouff Hansen

  Jeg besøgte Portugal med min familie i sommer. Og hvis i har muligheden for det, vil jeg virkelig anbefale jer at køre lidt op ad kysten, nemlig lige til surferbyen Ericeira. Mega hyggelig by med lækker mad og virkelig søde mennesker.
  I kan også prøve at vove jer ud på et surfbræt, det er skide sjovt og virkelig en oplevelse💦
  Sidste anbefaling: hvis i tager til Ericeira, så find byens torv og smut ned ad en lille sidegade. Den sødeste portugiser vil lave det bedste fisk til jer🙂
  GOD TUR!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN RØD KJOLE PÅ EN USKARP SØNDAG