1 UGES BANK DETOX // FØRSTE EPISODE

NORDEA BANK DETOX – ANDEN EPISODE

Nordea Bank Detox – Anden Episode from JOHANNE KOHLMETZ on Vimeo.

Dette indlæg er sponsoreret og betalt af Nordea. Men jeg står som altid inde, for alt indhold her på bloggen.

Så er jeg nået lidt over halvvejs i min uge med bank detox. Hvis du ikke har læst mit første indlæg eller set første videodagbog fra forløbet kan du gøre det HER. Kort sagt, har Nordea udfordret mig til at se hvor afhængig jeg faktisk er af min bank, igennem en uge hvor jeg skal forsøge at leve, som hvis jeg ikke havde en bank. Ingen kort, ingen hæveautomater, ingen apps – no nothing. Ikke andet end de 91 kroner jeg havde i min sparegris, men som hurtigt forsvandt.

Her midt i forløbet, har jeg samlet lidt klips fra de forskellige, mere eller mindre udfordrende situationer jeg har befundet mig i. Jeg står eksempelvis overfor at skulle rejse til Portugal, hvordan får man lige bestilt flybilletter uden en bank? Se videoen ovenfor, og få et indblik i min uge uden bank.

 

2 kommentarer

 • Nikolaj

  Hvordan er det gået med smøger så? :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg startede for ca. 1.5 måned siden som Au-Pair, og har endnu ikke fået en bankkonto oprettet. Så helt ufrivilligt har jeg været på “bank-detox”. Jeg har selvfølgelig stadig min danske konto og et MasterCard, men de gebyrer der… damn… Så det bliver faktisk slet ikke brugt, hverken til at hæve kontanter eller til at betale noget.
  Så jeg har faktisk klaret mig med de euro (150€), jeg fik fra mine forældre da jeg tog af sted for 1.5 måned siden.
  Alt bliver pt betalt med mine sidste småmønter!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 UGES BANK DETOX // FØRSTE EPISODE