BLACK TEE, BLUE JEANS

NORDEA BANK DETOX – EPISODE TRE

 

Dette indlæg indeholder reklame sponsoreret af Nordea. Men jeg står som altid inde for alting skrevet her på bloggen. 

Så blev det tid til den sidste videodagbog fra min uge uden bank. Og sikke en vild uge det har været. Jeg troede egentligt at det ville blive rimelig “nemt” at klare mig uden bank, da jeg ikke havde nogen særlige planer for denne uge. Men som I kan se i de to første videodagbøger (Video 1 HER & Video 2 HER) endte det med at blive noget af en udfordring. Ikke mindst fordi jeg rimelig spontant besluttede mig for, at jeg skulle købe en rejse til Portugal, for at besøge mine to veninder, som er  på roadtrip. Lykkedes det hele så? Jaaa, det bliver du vist nødt til at se ovenstående video for at få svar på. Èn ting er helt sikkert, hvis man ikke har gode venner eller hjælpsom familie, så er en uge uden bank noget nært umuligt at komme igennem. Men det har jeg heldigvis. Det har været særligt interessant for mig, at se hvilke situationer jeg for alvor har mærket fraværet af min bank. Og transport er ét af de helt store punkter på den liste. For man kan stort set ikke komme nogen steder, andet end til fods eller på cykel selvfølgelig, uden at skulle bruge penge. Og det med lige at øverføre penge for kaffe, drinks eller hvad som helst man har delt med en veninde, går jo heller ikke.

Men jeg tror, at en uge uden bank har været en yderst sund oplevelse for mig. Ikke mindst fordi min konto har fået lov til at få et øjebliks ro ;-) Hvad synes I om de videoer der er kommet ud af min bank detox? Og kunne I selv finde på at prøve en uge uden bank?


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK TEE, BLUE JEANS