TING JEG HAR LÆRT SOM 20 ÅRIG

Processed with VSCOcam with kk1 preset

Om ikke særligt længe er jeg faktisk færdig med at være 20 år. Jeg fylder 21 på lørdag og det betyder egentligt ikke så meget andet, end at jeg nu må købe sprut lovligt i USA. Det er jo også meget fedt. Men det som i sandhed er fedt ved at blive ældre, er de erfaringer man gør sig, som man forhåbentligt (nogen gange) kan lære noget af. Det der med at blive ældre har altid fucket mig lidt op, lige siden jeg blev 16 har dét at blive ældre været lidt en blandet fornøjelse. Men jeg vil se det søde i det sure og ikke omvendt, så derfor får I her, en liste over nogle af de ting som jeg har lært de sidste års tid:

Vand reder alt.
Hovedpine? Vand.  Er du lidt sur? Vand. Uren hud? Vand. Træt? Vand.

PMS er seriøst.
It’s real og undertegnede er lige midt i sådan en omgang i skrivende stund. Det er oprigtigt talt blevet sådan, at jeg en uge inden det går løs, ikke helt skal tages alvorligt. For mit humør og temperament svinger virkelig gevaldigt og jeg skal holde tungen helt snorlige i munden, for ikke at fucke romantiske relationer og alt mulige andet op, bare fordi.

Squash er faktisk en fed nok grøntsag.
Ærligt talt, jeg ved ikke hvorfor jeg altid har været så grov overfor squash, men da jeg var lille ville jeg ikke røre ved det med en ildtang. Nu spiser jeg det flere gange om ugen – og det er genialt i spaghetti form!

De gule vingummier er aldrig gode.
I kender det måske. De sørgelige rester af en click mix ligger tilbage, der er lidt sukkerkugler med lakridssmag, måske et par labre laver, og gule vingummier. Og jeg, som er en vingummi-pige drister mig altid til at spise nogle af de gule i troen om at de jo slet ikke smager skidt. Men det gør de altså.

Der er en grund, til at folk bruger nøgleringe.
Jeg er nødt til at have en big-ass-furry-nøgleting sat sammen med min husnøgle og cykelnøgle, for ellers smider jeg dem simpelthen væk i tide og utide. Og så er det en pisse god idé, at have et fast sted at lægge sine nøgler. Som i ét eneste sted, hvor de konsekvent bliver smidt så snart man kommer ind ad døren.

Læbepomade, håndcreme, tyggegummi og elastikker. Ha’ det i tasken. Altid.
Seriøst, hvis bare man vænner sig til ikke at fjerne det fra håndtasken og flytte det med, når man lægger pungen i den nye taske, gør man virkelig sig selv en tjeneste. Der er faktisk slet ikke nogen grund til at lade være.

Det der med at være nysgerrig og gå til verden med et åbent sind, er evner du skal fodre og bevare.
Jo ældre man bliver, jo mere sikker bliver man (i hvert fald i nogle henseender) på sig selv og sine holdninger. Og det er godt, men det betyder ikke at man skal stoppe med at være nysgerrig eller åben overfor at høre hvad ander mener eller tænker. De ældre mennesker jeg kender, som jeg synes er aller sejest er dem der har holdt nysgerrigheden til livet og det anderledes ved lige – og det kræver nogle gange at man lige tager sig selv i nakken, også allerede som 20 årig.

6 kommentarer

 • Katrine

  Vil også MEGET gerne vide, hvor din kjole er fra, hvis den altså stadig kan købes :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gule vingummier sucks! Især dem med banan i Matadormix.
  Og ved du hvad? Min kæreste elsker det skod-slik, hans yndlings flagermus, er de gule?! Det er tilgengæld ret perfekt, for så får jeg de røde i fred :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig – Vand kan fikse hvad som helst. Bruger det selv som næsten eneste mirakelkur mod hovedpine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hejsa. Bliver simpelthen nød til at vide, hvor din smukke blå kjole er fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint og reflekterende indlæg, Johanne. Erklærer mig især enig i sidste punkt – man kommer bare så bedre igennem livet med et åbent sind!
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja

  Fint indlæg på en fin blog. Dog handler min kommentar om noget helt andet. Jeg er nemlig i fuld gang med at spare sammen til en lang rejse, hvor jeg stærkt overvejer at tage til Indonesien. Jeg har af den grund stalket din blog og instagram for at finde noget fra din rejse dertil, men jeg kan ikke finde ret meget. Er det, fordi jeg har dårlige stalkerevner, eller er der bare ikke ret meget om det???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLEDUELLEN: KYLIE JENNER