KOMMER DER JULEKALENDER I ÅR?

4 NYE VINTAGE KJOLER – TIPS TIL VITAGESHOPPING I ODENSE

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Kjole købt hos Datid Vintage, Klaregade 27 5000 Odense C

Jeg havde egentligt slet ikke råd til at shoppe og af samme årsag var jeg nærmest spurtet igennem Odense centrum i fredags, på den famøse Blackfriday. Bevares, lønnen er gået ind idag men det var den altså ikke i fredags, så igen shoppen-amok til mig. Det var i hvert fald hvad jeg tænkte, da jeg med blikket klistret til butiksruderne, sukkende gik forbi de mange gode tilbud. Endelig, lige som jeg var kommet i sikkerhed på Klaregade, hvor det mest fristende er en tangsalat hos den lokale fiskehandler, åndede jeg lettet op – klappede mig selv på skulderen og var stolt over KUN, at have købt de batterier jeg skulle bruge fra TIGER og intet andet. Lige indtil  mine øjne, ganske ufrivilligt, vandrede over de helt vidunderlige kjoler i vinduet hos butikken Datid Vintage. “Jeg skal ikke derind!” – det har jeg tænkt lige siden at jeg så butikken åbnede. Det vil simpelthen være for farligt og for dyrt. Men på denne dag, Blackfriday var der fandeme kilo-salg i kælderen, 1 kilo vintage-herligheder for 200 kroner  – og så kunne jeg altså ikke dy mig!
Jeg kom hjem med ikke mindre end 5 kjoler, på billederne ovenfor ser i 4 af dem. De er ganske stille og rolige og forholdsvis lette at tage på. Ikke at det rent fysisk er svært at iføre sig vintage kjoler normalt, men de fleste lidt vildere skrud kræver både nosser og den rette lejlighed. De her kræver ikke så meget, det skulle da lige være lidt lunere vejr. Jeg fik alle sagerne for bare 300 kroner og i butikken var der den hyggeligste stemning og bedste service. Og udvalget af helt vidunderlige og langt mere prangende vintage kjoler er ubegribeligt – det er virkelig stedet at shoppe vintage tøj i Odense, hvis du spørger mig. Og så er priserne faktisk en del mere rimelige end hos Kanalje i Vintapper stræde, som nu ellers også har et ganske fint udvalg. Tippet om Datid Vintage skulle altså gives videre, til trods for at det ikke er fast kilosalg i kælderen – men det bliver muligvis en månedlig ting, fortalte ejerens mor mig – så fingers crossed!
Datid Vintage har faktisk også en webshop, som I kan tjekke ud lige HER.

2 kommentarer

 • Hej Johanne

  Mange tak for dine søde ord…. jeg må beklage, at jeg først nu ser dit blogindlæg (Hurra for Google) :)

  Jeg har linket til dit blog-indlæg på min hjemmeside, under “Presse” håber det er i orden?

  Mange hilsner og på hjerteligt gensyn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Johanne!
  Jeg er i gang med at planlægge en backpacker tur rundt i Asien, så jeg er i fuld gang med overvejelserne om, hvilke steder, der er værd at besøge.
  Jeg tænkte, om du ikke vil lave et samlet blogpost om de steder du rejste for nogle år siden, om op- og nedture, samt en pakke guide?
  Et ‘hurtigt’ opslagsværk, så det er til at bedømme, om destinationerne indeholder noget af det, man selv leder efter i sin ferie?
  MVH. Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOMMER DER JULEKALENDER I ÅR?