DIY IDÉ - LAV DIN EGEN KELIMPUDE AF GAMLE VÆGTÆPPER

KOMMER DER JULEKALENDER I ÅR?

Der er rigtig mange af jer som har spurgt ind til julekalender-situationen i år, ikke mindst i fredags hvor jeg var i byen med nogle kammarater her i Odense, og mødte en masse af jer – det var iøvrigt for fedt! :-)
Det korte svar på om der kommer julekalender i år er: JA! Selvfølgelig gør der det.
Men det bliver ikke helt som vaneligt, for jeg har for at skåne mig selv valgt at det i år kun kommer videoer på hverdagene frem til juleaften. Dvs, lørdag og søndag holder jeg fri. Måske, men kun måske, kommer der en enkelt advents giveaway hvis I er heldige (og det er i nok) men som udgangspunkt bliver det videoer i hverdagene, men til gengæld er jeg på pletten på dem alle og har lavet et ret godt setup til jer, hvis jeg skal sige det selv. Nedenfor kan I se det grove skema for ugens videoer! Og som I kan læse er torsdagens tema faktisk op til jer? Så hvad kunne I tænkte jer at se her den 1. December? Og hvad kunne I godt tænke jer at se de andre torsdage frem til jul? Your wish is (kind off, i hvert fald) my command. Så fyr løs og glæd jer til en mega hyggelig december måned herinde og på min youtubekanal.

untitled

10 kommentarer

 • Synes du skal pynte op i videoen for 1. december :D <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Julegaveridéer eller dine november/december/vinter favoritter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  En rundvisning i din lejlighed og det kvarter du bor i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Emilia

  Glæder mig til din julekalender Johanne! Jeg ville elsker en masse DIYS, vlogs og indretnings videoer :) God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  En nytårs lookbook!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Det kunne være fedt med noget jule bag🍪 Eller noget i den stil⭐️ Glæder mig allerede helt vildt🎅🏼🎅🏼🔜
  PS: kommer der snart nyt genbrugs haul❓❤️⭐️🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Med din gode sans for indretning, kunne det være fedt at se hvordan du pynter op til jul, og evt hvordan du arrangerer kalenderlys og adventskrans 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Er allerede vild med din liste!
  Personligt har mine favoritter af dine Youtube videoer altid været dine hauls og dine diys, men der var også et år hvor du lavede en julekalendervideo hvori du fortalte om hvordan du netop dét år ville komme til at fejre jul, hvilket jeg egentlig syntes der var meget spændende at høre om. Så du kan også lave sådan en video igen, der passer til i år :-)
  -I hvert fald held og lykke med det! Glæder mig til at se hvad du finder på i år. Er sikker på at det nok skal blive godt! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg ved aldrig hvad jeg skal ønske mig eller hvad jeg skal give i gave så en video om Julegaveønsker. Både til én selv – men også mor og far bedsteforældre og søskende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg kunne måske godt tænke mig at se en video hvor du pynter op til jul i din nye lejlighed!! Sådan lidt timelapse agtigt! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY IDÉ - LAV DIN EGEN KELIMPUDE AF GAMLE VÆGTÆPPER