TI RÅD TIL MIT FEMTENÅRIGE JEG

“SANNES GODE KNÆKBRØD” – VERDENS NEMMESTE OG BEDSTE

Det her knækbrød, har min mor bagt i mange år efter opskrift fra hendes veninde Sanne, derfor: Sannes gode knækbrød. Det hedder det altså bare. Også selvom Sanne måske bare har fundet opskriften bagi et dameblad, men nu er den i mine øjne altså hendes. Og den er nem og god og sund. Men der er mange kerner i og derved en masse gode olier og fedstoffer – men selvfølgelig også en del kalorier, bare så I lige ved det. Det bliver sprødt, lidt salt og smager helt vidunderligt med hummus og så tager det maks 20 minutter at lave  – og det er inklusiv bagning. Jeg er mere eller mindre afhængig af knækbrødet og bager det gerne én gang hver, eller hver anden uge – for det ryger temmelig hurtigt!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TI RÅD TIL MIT FEMTENÅRIGE JEG