INSPIRATION TIL JULEFROKOST OUTFITS

3 DR PROGRAMMER DU SKAL SE PÅ EN DECEMBER SØNDAG

Jeg er indenfor det seneste halve år blevet særligt glad for de programserier man kan finde på Dr.dk – og her snakker jeg altså ikke (kun) om “Bag Verden” med ham der den søde Tobias fra “Den Store Bagedyst”, høhø. Men ærligt, det er faktisk nogle ret fine programmer.

Jeg har fulgt med i nogle forskellige serier på det seneste, som har været virkelig spændende og lærerige at se, så jeg tænkte at det var værd at dele dem med jer, særligt her på en søndag i December, hvor I garanteret har tømmermænd fra en eller anden julefrokost og ikke kan bevæge jer mere end de par meter det kræves, for at nå til køleskabet og tilbage i seng. Den slags dage er helt fine, jeg bebrejder jer ikke, til gengæld skaffer jeg jer noget god underholdning – selv tak.

skaermbillede-2016-12-04-kl-15-34-38

“Prinsesserne Fra Blokken” er en ret vil række programmer, som skildrer forskellige aspekter af unge piger i, fra en boligblok i “Nordvest”, dagligdag og liv. Hvilke ting optager dem, hvad drømmer de om, hvorfor lever de som de gør. Alle mulige forskellige emner bliver taget op og pigerne er meget ærlige og interessante at lytte på. For én gangs skyld, er det et program der – og det kan jeg vist godt sige uden at træde nogen over tæerne, har nogle medvirkende som er meget anderledes end den typiske danske teenage pige, men DR’s klipper har heldigvis ikke klippet programmerne sammen til at blive en lang udstilling af pigernes uvidenhed, men det virker som om at de bliver fremstillet på en måde, som de selv ville være tilfredse med, fremstillet med respekt i stedet for udstillet til stop og hån. Og det er VIRKELIG forfriskende at se.

skaermbillede-2016-12-04-kl-15-37-45

Men apropos at fremstille nogen til spot og hån, så er det nøjagtigt hvad Ditte og Louise gør, men  med dem selv i denne serie. Der ligger 2 sæsoners hylemorsomt, grænseoverskridende, men enormt relaterbar underholdning på Dr.dk i selskab med de to kvinder. Og selvom de problemer som serien har fokus på, måske ikke helt konkret taler til teenage piger, eller unge kvinder så er der en masse ting som man sagtens kan forholde sig til. Det er let og jeg bliver altid i godt humør når jeg ser et afsnit eller to. Så hvis du har brug for bare at slappe af og være i skørt og godt selskab denne søndag, er Ditte og Louise nok lige sagen.

skaermbillede-2016-12-04-kl-15-39-38

Disse programmer er ikke helt så lette og måske er det for meget at begynde at give sig i kast med, at finde meningen med livet på en tømmermænds søndag. Men så igen, hvorfor ikke nu? “Tro, Håb Og Videnskab” er en virkelig spændende programserie, hvor en journalist tager ud og snakker lidt om løst og fast, men mest om religion og tro, med videnskabsfolk. Mennesker der i deres dagligdag og job forholder sig meget naturvidenskabeligt til hele vores eksistens, men til “trods” for det, tror på noget større, af en eller anden art. Og dét synes jeg eddermame’ er interessant, selv med tømmermænd!

2 kommentarer

 • Vilda

  Pigerne er fra Vestegnen – som absolut ikke er det samme som Nordvest ;)
  Er ellers enig i anbefalingen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zarish Naseem

  Flere af den her slags indlæg! :D Er vild med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL JULEFROKOST OUTFITS