2.DEC - MIN UGE I OUTFITS

EN NY MÅDE AT FINDE INSPIRATION PÅ

img_3986 picmonkey-collage

Dette indlæg er sponsoreret af Garderobe, men jeg giver som altid kun udtryk for mine egne holdninger.

“Hvor finder du din inspiration?” er nok et af de spørgsmål jeg oftest er blevet stillet. I interviews såvel som af jer. Og hvor mennesker der inspirerer mig, finder deres inspiration er også noget af det som jeg er meget interesseret i at finde ud af. Med udgangspunkt i mig selv, kan jeg svare at jeg finder min inspiration hos andre bloggere og youtubers, men også blandt mine venner og veninder, ved fremmede på gaden, i byen eller foran mig i køen i fakta. Og så er der også en masse gode steder på internettet hvor man kan finde inspiration. Og det er netop sådan et “sted” som jeg vil fortælle lidt om idag.  Ét redskab til at finde og dele inspiration er faktisk den mest slående beskrivelse. Det er appen Garderobe jeg taler om, og måske kender I den allerede? Hvis ikke, så vil jeg anbefale jer at downloade den til jeres Iphone og tjekke den ud, for det er et ret sjovt sted! Appen kan downloades HER. (den findes endnu ikke til Android, men det er lige på trapperne)

Garderobe er en dansk inspirationsplatform hvor man kan dele billeder der inspirerer en inden for mode,  jeg bruger den primært til at dele mine daglige outfits på. Så man kan godt sammenligne det med instagram, men her er det bare kun mode der er i fokus – så man får det man søger når man går derind.  Helt konkret fungerer appen således at du opretter en profil og derefter kan dele en masse billeder der inspirerer dig, ønskelister, dine seneste køb, dine daglige outfits eller bare detaljer. Og det hele kan deles ind i lookbooks. Og designet på din lookbook vælger du selv, du kan eks. vælge mellem en sort eller hvid baggrund, alt efter hvad der passer til tøjet. Flere af de folk jeg følger på Garderobe har blandt andet en lookbookmappe der hedder “Ønskeliste” eller lignende, hvor de uploader billeder af tøj eller accessories som de går og sparer op til. Og det er ret inspirerende at se hvad folk går og drømmer om. Jeg selv, har indtil videre “kun” uploadet lookbooks med mine daglige outfits og med lidt detaljer osv. Og jeg synes det er ret sjovt, at prøve at uploade så mange af mine outfits som muligt, i hver deres lookbook og så om en måned, vil jeg kunne gå tilbage og se hvad jeg havde på. Det er jo på en måde lidt det samme som hvad jeg gør her på bloggen, men jeg synes det er fedt at være på mange forskellige platforme og medier. For Garderobe er faktisk også en sociale medie, du kan like og kommentere de andre brugeres billeder – og det ser lidt anderledes ud, bare hvis I sidder med appen og undrer jer, for kommentarerne kommer ovenover billederne, i stedet for nedenunder, som man er vant til. Og man kan selvfølglig også følge de brugere man finder inspirerende. Det er bare en ret sjov platform, hvor mange forskellige mennesker og brands deler deres daglige mode – og jeg elsker at sidde og slide igennem de forskellige billeder der popper op. Så hvis I mangler et sted at finde jeres inspiration mht. til mode, lyder der hermed en anbefaling af Garderobe herfra.

1 kommentar

  • Godt gået. Genial måde. Jeg er glad for, at der er en som dig Johanne! Kram herfra, muah :*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2.DEC - MIN UGE I OUTFITS