FØRSTE OUTFIT-INDLÆG i 2017

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

FIND OUTFITTET ONLINE
Affiliate links: Netstrømper, HER // Nederdel, Envii – lignende HER & HER // Støvler, HER // Jakke, HER // Sweatshirt, HER // Halskæde, HER // Hårsløjfe, H&M (udsalg) – lignende HER // Taske, Zara (udsolgt)

Jeg er hjemme i Danmark igen, efter godt 10 dages rejse til Sydamerika. Nærmere betegnet Ecuador i sydamerika, hvor jeg i en lille uges tid tog på overlevelsestur ud midt i regnskoven, for blandt andet  at opleve den fantastiske biodiversitet, som regnskoven i Bigai indeholder. Jeg har et stort video-projekt fra turen som jeg lige nu arbejder på, som jeg snart er klar til at vise jer! Men jeg vil virkelig gerne forsøge at formidle min fuldstændigt vilde oplevelse så livagtigt jeg kan, så derfor har jeg brug for lidt ekstra tid til at gøre arbejdet!
Iøvrigt – min computer døde, da jeg var ude i regnskoven, og derfor har jeg indtil igår været rimelig meget sat ud af spil ifht. at uploade noget som helst andet end instagram billeder til jer. Men nu er jeg tilbage. Og det håber jeg også at I vil komme, for jeg skal nok prøve at være en bedre blogger og youtuber og underholder i det hele taget, her i 2017 – mere om det, I en video snart.,.

Anyways, jeg er tilbage på dansk jord og er nu (åbenbart) totalt nede med netstrømper og leopard, jeg kan ikke helt forklare jer hvorfor. Men det er jeg altså. Så forvent en del mere af den slags fremadrettet.

1 kommentar

  • Maja

    Hej Johanne, hvilken størrelse har du nederdelen i? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19. DEC - MORMORS 1-2-3 KAGER